Преглед на AvaTrade

Крипто

допълнителна информация

 • BTCUSD: 1%; EURUSD: .00015; GBPUSD: .0002; ЗЛАТО: .5; МАСЛО: .03 Търговски такси
 • Търговия с маржове на CFD
 • [email protected] Имейл

Целеви пазар

 • Глобален

Депозит

 • Кредитна карта, банков превод, Paypal, Neteller, Skrill

Валути

 • USD, EUR, GBP, AUD, CAD

Ливъридж

 • Крипто 20: 1, 200: 1 Основни инструменти

Професионалисти

 • Удобен CFD брокер за притежателите на фиат, които търсят крипто
 • Шест различни договора за криптовалута, достъпни за търговия
 • Такси за нощувка относително ниски

Минуси

 • Не приема трафик в САЩ.
 • Фиксирани нива на разпространение малко по-високи.

AvaTrade – Пет различни криптовалути с ливъридж до 20: 1

AvaTrade предлага маржин търговия с биткойн, етериум, лайткойн, пулсации и тирета на MetaTrader 4 или собствена собствена платформа. Маржин изискванията са сред най-ниските на пазара, така че ако търсите брокер, предлагащ шанс за големи позиции на относително ниска цена, погледнете Ava.

Техните спредове могат да достигнат малко, но суаповите лихви – интересът им към овърнайт позициите – са относително ниски и обхватът на криптовалутите, налични за търговия с ливъридж, е най-добрият на пазара. Има и бонус за добре дошли, който може да осигури на търговците до $ 10k безплатно – и макар и не най-лесният за изчистване, бонусът се освобождава от всякакви дребни шрифтове, засягащи способността за депозиране, теглене или търговия, както искате. Така че всичко е обърнато.

Откриване на акаунт

Можете да отворите демо сметка, която позволява на новите клиенти 21 дни да си играят с виртуални пари от $ 100 000, за да свикнат с платформата. Необходими са само имейл и парола за отваряне на демо сметка. За да започнете да търгувате с криптовалута с avatrade за реални пари, ще трябва да попълните някои биографични подробности и да очертаете своя опит в търговията. Когато бъдете попитани за предпочитаната от вас платформа за търговия, изберете AvaTradeAct или платформата MT4, те двамата предлагат крипто. Можете лесно да отворите множество акаунти на платформа след регистрация, така че това не е критично.

След това дайте предистория за вашите финанси, професия и декларирайте, че не сте гражданин на САЩ (гражданин на САЩ ли сте? Evolve. Markets е най-добрият ви залог за биткойн CFD и 1broker е вашето място, ако искате да търгувате основно инструменти с биткойн).

Депозиране и теглене


След това ще бъдете снабдени с вашето потребителско име и ще бъдете подканени да депозирате, което може да се направи с помощта на виза или mastercard или по банков път. Ще трябва да качите държавна лична карта и сметка за комунални услуги, за да отключите опцията за депозиране на кредитна карта, без съмнение, за да се предпазите от обратно плащане. Минималният депозит е £ 100 £ на кредитна или дебитна карта, докато банковите преводи могат да бъдат направени от $ 500.

Бонус за добре дошли на AVATrade

Ava примамва новите потребители да се впуснат и да изтеглят там кредитни карти с бонус, равен на 20% от сумата на депозита. Бонусът е валиден за депозити над $ 200 и е ограничен до обща сума от $ 10,000. За да осребрят бонуса, потребителите трябва да оборота $ 10 000 за всеки $ 1 в бонус – или $ 10 за търговия на партида – което е солидна сума, но тъй като много потребители работят с лостове 200: 1, той не е толкова непреодолим, колкото може първо да се появи. Уви, за любителите на криптовалутите сред нас, ограничени до ливъридж 20: 1, този хълм може да е малко труден за изкачване.

Независимо, това са безплатни пари. Сумите на депозитите и печалбите могат да бъдат изтеглени независимо от състоянието на бонуса, така че всичко е обърнато, ако успеете да постигнете изискванията за оборот.

Protip – тъй като бонусът е всичко или нищо, може да си струва да включите прогнозирания си оборот през следващите 12 месеца, като определите размера на бонуса, който ще се изчисти, и след това направите първия си депозит. Оборотът от последващи депозити се отчита към изискването за залагане и затова това може да е най-добрият ви шанс да увеличите максимално бонусния капитал.

Търговия с криптовалута с AvaTrade

AvaTrade предлага редица различни платформи и можете да имате множество демо или реални акаунти. Всяка търговска сметка има асоцииран потребителски идентификатор, който може да бъде намерен на страницата ви „моя акаунт“, а главната ви парола е еднаква за всички акаунти на платформата.

Ако трябва да търгувате в мрежата, AvatradeACT е вашето решение. Налични са две платформи за изтегляне, AvaTrader и MetaTrader 4. Преглеждаме AvaTrade ACT по-долу.

Крипто CFD на платформата AvaTradeACT

За да персонализирате платформата AvaTrader за търговия с криптовалути, щракнете върху „каталог с инструменти“ в навигационния панел в горната част на страницата, маркирайте избраните от вас криптовалути и щракнете върху „абониране“. Това ще ги добави всички към таблицата за сделки в лявата част на екрана, превъртете надолу до дъното, за да видите. Щракнете с десния бутон върху инструмента, за да получите централен екран на изглед на диаграма, както и да отворите търговския фиш с щракване върху „Прозорец за индивидуална сделка“. След това кликнете върху купуване или продажба.

търговия-фиш

Сумите за търговия се определят в биткойни, а не в лотове, така че ако закупите сума 1, получавате 1 биткойн. Опцията за обхват на търговеца ви позволява да зададете броя на пипсовете във всяка посока, в която сте готови да заемете позицията си; това е полезно при бързо движещи се пазари, където изпълнението може леко да изостане. Кликнете върху „задаване на предварително определен стоп / загуба“, за да зададете инструкции за стоп загуба, тейк печалба или последващ стоп. Това може да се направи и след като сделката бъде извършена от обобщеното отворено положение по-долу.

Купихме един биткойн на 2333,95, а нашият p / l е на – 20,16 $, което беше разпространението по време на нашата поръчка. Не се тревожете от линията P / L, която се отразява в пипсове, като всеки пипс е равен на стотинка. Щракнете върху раздела с информация за акаунта, за да проверите състоянието на цялостното си портфолио.

Тук играем с демо сметка, така че в сметката има приблизително $ 100 000. Използваният марж е само $ 116,67, или точно 5% от току-що отворената позиция.

Процентът на нивото на собствения капитал показва текущото състояние на собствения капитал на вашата сметка по отношение на маржин повикване. Повечето хора няма да отворят позиция, използвайки марж от $ 116 за сметка от $ 100 000, така че процентът на нивото на собствения капитал би бил доста по-малък от 85 500% над изискването за маржин. AvaTrader, както и MetaTrader, ще изпълнят маржин повикване, когато общият собствен капитал на сметката – салдо плюс p / l – достигне 10% от сумата на маржа на usd. В този случай на $ 11.60.

В случай на повикване за маржин, AvaTrade ACT ще ликвидира всички ваши позиции; MT4 ще затвори първо най-голямата губеща позиция и ще продължи, докато собственият капитал на вашата сметка не бъде поне 10% от използвания маржин. Вижте по-долу сумите на ливъридж и маржин от крипто.

LeverageMargin
Биткойн 20: 1 5%
Ethereum 10: 1 10%
Litecoin 5: 1 20%
Пулсации 5: 1 20%
Тире 5: 1 20%

Мисли на платформа

И така, какви, ако има такива, са предимствата при използването на платформата AvaTrade пред MT4 за търговия с криптовалута?

Единственото реално предимство, което виждаме при използването на Avatrade, е допълващото им предложение на доставчиците на сигнали Zulutrade и Mirrortrader. Ако се интересувате от проследяване на конкретни доставчици на сигнали чрез една от тези две платформи или дори автоматизиране на вашата търговия, те може да представляват интерес.

MT4 обаче предлага много по-добра функционалност за търговия през уикенда. Докато търговията с криптовалута е ограничена и на двете платформи през почивните дни, MT4 позволява на търговците да взаимодействат със съществуващите отворени позиции, просто забранявайки отварянето на нови; Ava не позволява никакво взаимодействие с отворени позиции, което означава, че единствената ви възможност на лош пазар е да поддържате изискванията за маржин. Поради това е най-добре да затворите позициите на AvaTrade в петък преди края на търговията.

Също така най-вероятно ще предпочетете потребителския интерфейс на метатрейдъра (и логиката е малко по-трудна с Avatrade – (обяснете как странното нещо там е странно). Толкова дълга история: Ако стигате до това за първи път и нямате своя, конкретна причина за използване на AvaTrade, препоръчваме да търгувате с Avatrade чрез MT4.

Таблица с такси – Таксите са постоянни в MetaTrader и AvaTradeACT

Разпределение (минимум) Суапове LongSwaps Кратко
Биткойн 20 долара -0,0556% -0,0417%
Ethereum $ 3 -0,0556% -0,0417%
Litecoin $ 0,50 -0,0556% -0,0417%
Пулсации $ 0,0030 -0,0556% -0,0417%
Тире $ 2,50 -0,0556% -0,0417%

Имайте предвид, че минималният спред е и най-вероятният, който ще срещнете.

Подвижен

Приложенията за Android и iOS са налични както за MT4, така и за AvaTrade ACT, с пълна функционалност.

Може да потърсите другаде, ако:

Можете да вземете в ръцете си някои действителни биткойни.

Притежателите на биткойни имат свят на опции за търговия на малките си крипто пръсти. Bitmex е само биткойн фючърсна и спот борса за деривати, предлагаща ниски такси, масивна ликвидност и прозрачен индекс на цените. Има много налични опции – разгледайте нашите най-добри платформи за деривати за биткойн, за да направите малко сравнение на цените.

Долна линия

AvaTrade е надежден брокер с над десетилетие опит на пазара. Най-общо казано, единствените затруднения, които търговците имат с Ava, са техните спредове, които са малко по-високи от средните на валутните пазари; тъй като се отнася до криптовалутите, тази разлика не е толкова изразена. Освен това техните криптовалутни суапове са сред най-ниските там, което трябва да компенсира.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector