Най-добрите VPN за Куба

В Куба безопасно и надеждно VPN е задължително, ако искате да можете да използвате всички предимства на интернет без ограничения. Сравнете най-добрите VPN доставчици от нашия списък и изберете най-подходящия за вас.

Въведение

Всяка година Куба привлича все повече любопитни пътешественици. Не е чудно защо, тъй като страната е доста очарователна. Но трябва да сте наясно и да сте подготвени за някои предизвикателства, с които може да се сблъскате в сърцето на Карибите.

Например намирането на WiFi и получаването на достъп до интернет е доста обезсърчаваща задача. Куба е известна с много неща, но свободата на словото едва ли е едно от тях. Ето защо, дори ако имате достатъчно късмет да влезете онлайн, правителството може да следи всяка ваша стъпка. Освен това, ако те смятат, че вашата онлайн дейност представлява заплаха за социалистическото им общество, едва ли ще се измъкнете с шамар по китката. Според местния закон бихте могли да получите до 20 години затвор.

В Куба надеждната висококачествена VPN е задължителна за сигурността, безопасността и анонимността в киберпространството. Това всъщност е единственият начин да заобиколите ограниченията. Следващият списък ще ви помогне да изберете най-добрата VPN за Куба.

Бързо сравнение на VPN

СРАВНЕНИЕ

Лого на PureVPN

Чист VPN

  • Страхотни цени
  • Достойни сървъри
  • Не е най-личният

КУПИ СЕГА ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕГЛЕД Лого на NordVPN

Nord VPN

КУПИ СЕГА ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕГЛЕД Лого на ExpressVPN

Express VPN

  • Повечето частни VPN
  • Пламтящо бързо
  • Повечето сървъри и държави от всички VPN

КУПИ СЕГА ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕГЛЕД Лого на Surfshark

Surfshark VPN

  • Страхотни скорости
  • Страхотен запис за сигурност
  • Нова VPN

КУПИ СЕГА ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕГЛЕД

Express VPN

Express VPN

ExpressVPN е златният стандарт за VPN. Разполага с над 3000 супер бързи сървъра в 94 държави и военна степен на сигурност. Също така е очевиден избор, ако искате да можете да се свържете с почти всяка онлайн платформа за стрийминг, която съществува.


ExpressVPN може да защити 5 устройства едновременно. Той работи добре с Windows, Android, macOS, Linux и дори някои интелигентни телевизори и игрови конзоли. Приложенията ExpressVPN са много лесни за използване.

Дори и да имате затруднения, техните агенти за обслужване на клиенти са на ваше разположение денонощно. Единственият недостатък на този VPN доставчик може да бъде цената. Но ако в рамките на 30 дни решите, че не сте доволни от услугата, те гарантират, че ще получите парите си обратно.

Чист VPN

Чист VPN

PureVPN като цяло е наравно с ExpressVPN и дори го надминава по някакъв начин. Например, той ви дава един допълнителен ден гаранция за връщане на парите и позволява да свържете до 5 устройства наведнъж. PureVPN поддържа редица различни платформи, като Windows, Mac, iOS, Android и Android TV, както и Firestick.

Може да работи с по-малко сървъри (над 2000), но обхватът е много по-широк (140 държави). С мрежата можете да гледате любимите си сериали на Netflix, HBO, Hulu и други платформи за стрийминг. Можете да използвате и приложения за незабавни съобщения.

От гледна точка на сигурността PureVPN също заслужава да бъде в топ списъка, като защитата от изтичане на DNS и превключвателят за убиване са само някои от функциите.

Nord VPN

Nord VPN

NordVPN е сигурен и надежден ветеран сред VPN. Той има впечатляващ брой сървъри (поне 5000) в 60 държави.

С NordVPN можете да деблокирате най-добрите платформи за стрийминг и да сърфирате в Chrome, Firefox или Safari. Подобно на гореспоменатите, той също е съвместим с Windows, Mac, iOS и Android. Това, което отличава услугата сред другите, е нейната поверителност и функции за сигурност. NordVPN предлага специални IP, P2P и двойна VPN.

Двойната сигурност обаче има цена, тъй като може да забави връзката ви.

CyberGhost

Кибер VPN

VPN на CyberGhost е друга чудесна възможност както за жителите на Куба, така и за посетителите. Той е удобен за начинаещи и сравнително евтин, но основните му характеристики в никакъв случай не отстъпват.

Мрежата CyberGhost може да се похвали с над 3000 сървъра в 60 държави и продължава да се разширява. Неговите оптимизирани сървъри ви позволяват да деблокирате Netflix, Amazon Prime, YouTube Red и други подобни. Той също така ви дава достъп до съдържанието на популярните стрийминг услуги в различни страни.

С CyberGhost стават достъпни Google, Facebook, Instagram, Skype и други основни уебсайтове. Освен това оставате анонимни, когато сърфирате или торентите. CyberGhost предлага висока скорост по всяко време и стабилна сигурност. Освен това ви позволява да защитите до 7 устройства само с един абонамент, за да можете да защитите себе си и семейството си.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map