Най-добрите сайтове за прогнозиране на цени на криптовалути, които да следвате

сайтове за прогнозиране на криптовалута

За да се извършват сделки, човек трябва постоянно да наблюдава състоянието на пазара и възможното развитие на крипто. Въпреки че никой не може да предскаже точно движението на която и да е монета, разглеждането на различни прогнози, направени от специалисти и анализатори в тази област, може да ви помогне да разработите стратегия за търговия, базирана на модели на графики или тенденции, които ще повлияят на цената. Ето защо много хора разглеждат сайтове за прогнозиране на криптовалути за този вид информация.

За да ви помогнем с вашата търговска стратегия, ние направихме списък с някои от най-добрите сайтове за прогнозиране на криптовалути, които можете да следвате.

Finder.com

Кариери във Finder - Вижте нашите отворени обяви за работа | finder.com

Търсачка е крипто сайт, който има различни ръководства за стотици монети и включва уроци за това как да ги купувате, търгувате и съхранявате. Уебсайтът също има много рецензии за голямо разнообразие от борси и портфейли и инструкции как да ги използвате.

Сайтът има раздел, в който са предвидени ценови прогнози за множество криптовалути, като се разглеждат различни фактори, които могат да повлияят цената нагоре или надолу, но тези прогнози са само на годишна база.

Fxstreet

Търсите FXStreet преглед? Разберете какво е и как може ...

Fxstreet е сайт, посветен на анализ на крипто и валутни активи. Всеки от техните ежедневни крипто отчети включва анализ, базиран на графики и търговски сигнали, които са по-подходящи за краткосрочна търговия.

Сайтът включва и ръководства за технически инструменти, стратегии за крипто търговия, базирани на определени индикатори, как да купувате крипто и как да търгувате на регулирани пазари, като например крипто фючърси.

U. Днес

Преса · Топ новини и съобщения за пресата | Еластична

U. Днес разполага с разнообразие от съдържание, свързано с крипто, като анализ на цените, мнения от водещи фигури, новини, истории и ръководства за копаене, портфейли, борси, ботове за търговия, търговия с криптовалута, dapps, криптозаемане и блокчейн.

Сайтът публикува прогнози въз основа на анализа на последните графики и индикатори почти всеки ден, като се фокусира върху Bitcoin, Ethereum, XRP, Tron и EOS.

Walletinvestor

Walletinvestor е сайт, който се фокусира върху всички финансови неща, включително форекс и крипто. Целта на компанията е да осигури точна прогноза на цените и да покаже текущите курсове на различни валути. Когато изберете крипто, ще отворите страница с лесни за разбиране диаграми, прогнози и сравнения с други криптовалути.

Можете да видите прогнози за един конкретен актив, като изберете от диапазон от 2 седмици, 3 минути, 6 минути, 1 година и 5-годишни прогнози. Тази система прави сайта идеален както за активни дневни търговци, така и за HODLers.


Крипто прогнозите се правят за всеки ден от месеца и също така показват минималната, максималната и средната цена на монета. Криптовалутите със среден или нисък обем на търговия имат само прогнози, които обхващат следващите няколко месеца.

Има много повече крипто активи и прогнози и анализи за тях, отколкото при валутните активи. Сайтът включва и блог раздел, наречен „Списание“, който включва различни статии за технологията Blockchain и пазарни новини.

TradingBeasts

Тестване на три сайта за прогнозиране на крипто цени | Използвайте TheBitcoin

Един от най-използваните и добре познати сайтове за прогнозиране на криптовалути трябва да бъде TradingBeasts. За разлика от други финансови платформи, той се фокусира единствено върху криптовалутите и техните месечни прогнози. Независимо от обема на търговията, TradingBeasts прави прогнози за повече от 400 монети за следващите три години. Всяка крипто има своя месечен максимум, минимум, средна цена на затваряне, а също така се показва процентната промяна.

Дълго прогноза

Добре утвърден източник сред сайтовете за прогнозиране на криптовалути е Longforecast.com. Този уебсайт прави месечни прогнози, изчислявайки началната цена, максимума, минималната цена, средната месечна цена, цената на затваряне и процентната промяна. За разлика от Tradingbeast и Walletinvestor, сайтът има прогнози за цените само за 15-те най-популярни криптовалути (Bitcoin, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold, Cardano, Ethereum, Ethereum Classic, Dash, Iota, Litecoin, Monero, Nem, Neo, Ripple, Stellar, Zcash ). Можете също така да настроите вашите прогнози да бъдат конвертирани в USD, AUD и GBP.

Сайтът също така предлага прогнози за валути, суровини и индекси на фондовия пазар.

CoinGape

Лого на CoinGape

CoinGape редовно публикува прогнози за цените за всички основни криптовалути. Прогнозите се актуализират често, като сайтът съчетава мненията, прогнозите и очакванията на много известни експерти и аналитици, за да ви предложи пълното състояние на пазара и какви колебания на цените могат да възникнат.

CryptoNewsZ

CryptoNewsZ

CryptoNewsZ е и сайт, където можете да намерите най-новите новини за криптовалута и блокчейн, но те включват раздел за анализ на цените, който предвижда възможните бъдещи движения на биткойни и други криптовалути, като Stellar, Dogecoin, Ethereum, Cardano, Neo, Tron, Tezos, Litecoin, Binance Coin, Bitcoins Cash, Monero, Verge и XRP. Прогнозни статии се публикуват веднъж на няколко часа (но не за една и съща монета), включително графики и анализ на технически сигнали за търговия.

CryptoGround

The CryptoGround сайтът включва актуализации на новини за блокчейн и криптовалути, ръководства, инструменти и симулатор на търговия. Сайтът също така включва раздел, в който прогнозира цените на различни криптовалути, като предоставя ежедневни, седмични, месечни и годишни прогнози за цените, както и процент на промяна.

NewsBTC

Blockchain.io | Вашият вход към ценния интернет

NewsBTC е не само един от най-старите сайтове в крипто индустрията, но е и един от най-добрите сайтове за прогнозиране на криптовалути там. В допълнение към новинарските публикации, рецензии и образователни статии, те също предоставят технически анализ за различни криптовалути почти ежедневно. В своите аналитични статии те включват множество мнения на опитни търговци, изследват диаграми и търговски сигнали, за да определят дали ще се появи мечи или бичи тренд.

Coindoo.com

Coindoo - Последни новини за блокчейн и криптовалута

Coindoo е всичко в едно място, което предоставя най-новите новини, ръководства, рецензии и уроци за всички неща, свързани с крипто и блокчейн. Тук можете да намерите всички обяснени технически условия, както и съвети за търговия. Coindoo също има раздел за прогнозиране на крипто цени, който прогнозира месечните цени на различни крипто. Всяка прогноза включва задълбочен анализ на ценовите показатели на монетата, най-новите и предстоящите разработки на проекта (тъй като такива неща също могат да повлияят на цената), наблюдава всякаква корелация между цената и последните събития и включва раздел от месечни и дневни прогнози направени от други сайтове или експерти, за да предадат общите настроения на пазара.

Заключение

Ако сте търговец или притежател, е необходим надежден източник за криптопрогнози. Надяваме се, че можете да намерите в нашия списък с сайтове за прогнозиране на криптовалути платформа, която ще ви бъде от полза.

Препоръчано изображение: публикация0x.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector