Как да купя Ripple (XRP) във Великобритания?

Ripple (XRP) се превърна в много важна криптовалута през последните няколко години. Ето защо в тази статия ще анализираме как да закупите Ripple във Великобритания. Ripple е една от най-големите цифрови валути в света и се разширява през последните години. 

Обединеното кралство е една от най-богатите страни в света. Въпреки факта, че са били засегнати от Brexit, те имат огромна крипто общност. Ето защо много от инвеститорите на този пазар се питат как да купят Ripple във Великобритания.

Ако искате да знаете как да закупите Ripple, можете да прочетете пълното ни ръководство.

Разбиране на Ripple

XRP

Ripple е компанията, която стои зад една от най-големите мрежи за разплащания в света. С него много банки и финансови институции са в състояние да намалят разходите за трансгранични плащания и преводи. Ripple иска да освободи милиарди долари, които сега са в сметките на nostro и vostro.

Чрез създаването на мрежа от организации, физически лица и компании, Ripple може да даде нов тласък на икономиката. Всички средства, които биха стигнали до пазара, определено биха помогнали на финансовата индустрия.

В момента Ripple популяризира използването на цифровия актив на XRP. Чрез използването му времената за транзакции и таксите могат да бъдат намалени още повече. Това би направило целия финансов пазар много по-ефективен. Банките ще работят ефективно, а клиентите ще се радват на по-добри услуги и по-ниски такси.

В момента XRP се използва от няколко фирми, които извършват парични преводи и трансгранични плащания. Въпреки това, в бъдеще Ripple може да успее да достигне дори по-голям брой пазари.

Как да купя Ripple във Великобритания

Биткойн (BTC) наскоро надмина $ 15 000, а други виртуални валути също се разрастват на пазара. XRP / GBP стартира възходящ тренд в началото на януари, който може да продължи и в бъдеще. Навлизането на пазара и разнообразяването на крипто портфолио обаче не е лесна задача. 

Ще споделим с вас някои от най-добрите начини за това как да купите Ripple във Великобритания. Статията ще съдържа списък от сайтове, където потребителите могат лесно да купуват различни цифрови активи, включително Ripple. Въпреки че не всички от тях предлагат еднакви решения, те със сигурност ще бъдат полезни за много от нас.

Обединеното кралство е пазар, който предлага по-добри регулации от другите юрисдикции и поради това пазарът успя да расте и да се разширява. Това разширяване предостави на инвеститорите широка гама от решения за търговците. Сега има няколко компании, предлагащи услуги за влизане на физически лица в космоса.

Обмен на Coinbase

blog.coinbase.com

Coinbase е една от най-популярните крипто борси на пазара. В същото време тя е една от най-старите. Основана през 2012 г., Coinbase предлага възможност на потребителите да имат достъп до крипто пазара. Въпреки че отне известно време, за да осигури поддръжка на XRP, сега това е един от най-лесните начини за придобиване на Ripple във Великобритания.


Тази крипто борса ви позволява да купувате Ripple с фиатни валути. Това със сигурност е полезно за новодошлите, които искат да навлязат на пазара или да придобият Ripple. Като се има предвид, че това работи в Обединеното кралство, клиентите могат директно да използват британски лири (GBP), за да придобият Ripple.

Coinbase е много добър обмен по отношение на потребителския интерфейс. Физическите лица могат лесно да купуват и продават цифрови активи, използвайки тази платформа. Не е трудно да го направите, което е чудесна възможност за тези, които купуват Ripple само от време на време.

Струва си да се вземе предвид, че Coinbase има много високи такси на своята платформа, но тези, които искат да купят Ripple и други криптовалути, могат да платят много високи такси. Ето защо със сигурност се препоръчва да използвате Coinbase Pro. Coinbase Pro е професионалната платформа за търговци, която позволява на потребителите да имат намалени такси.

След няколко години работа, Coinbase сега предлага широка гама от виртуални валути. Това е добре и за хора, които искат да имат диверсифицирано крипто портфолио.

Binance Exchange

Binance е добре позната крипто борса на пазара. Това също е много полезна платформа за тези, които искат да придобият Ripple. В сравнение с Coinbase, Binance стартира през 2017 г. и оттогава преживя огромна експанзия.

Тази платформа вече позволява на потребителите да закупят голям брой цифрови активи. Всъщност има стотици търговски двойки. Независимо от това, борсата включва и няколко XRP двойки за търговия.

Потребителите могат да обменят XRP срещу Tether (USDT), USD Coin (USDC), True USD (TUSD) и много други. Някои от тези цифрови активи включват PAX, ETH, BUSD, BTC и BNB. Физическите лица ще имат възможност да купят Ripple, използвайки дебитни и кредитни карти.

Binance е многофункционална платформа. Те предлагат широк спектър от услуги. Например, струва си да използвате Binance за търсене на алтернативни инвестиции. Потребителите могат да залагат дигитални валути, да заемат своите средства или просто да спекулират на спот пазара. Освен това има бъдещ пазар, маржин търговия и т.н..

Друга интересна характеристика на тази борса е Binance Launchpad. Това е платформа, която помага на потребителите да участват в широк спектър от първоначални предложения за обмен (IEO). В бъдеще Binance могат да предлагат нови решения както за търговци, така и за инвеститори.

Обмен на CEX.IO

Друга платформа, която би била много полезна за потребителите във Великобритания за закупуване на XRP, е CEX.IO. Това просто би ви помогнало да преминете към традиционния крипто обмен и да получите XRP само с няколко стъпки. Потребителите на CEX.IO могат просто да депозират GBP на платформата и да ги обменят за XRP.

Обработката на превода може да отнеме няколко дни, поради което е важно да имате на разположение някои средства. Инвестирането в Ripple ще бъде проста задача, след като средствата са на платформата. Въпреки че тази борса не е толкова голяма, колкото Binance или Coinbase, тя е много полезна за търговците.

Можете просто да отидете на страницата „Купуване и продажба“ или да направите поръчка в раздела „Търговия“. Сделките биха били по-усъвършенстваната опция, при която можете да решите какъв ред да направите. В допълнение към това, страницата „Купувай и продавай“ може да бъде полезна, ако искате да получите Ripple бързо.

Тази цифрова валутна борса изпълнява всички необходими неща, за да могат потребителите да придобият Ripple. Ако имате някакви съмнения как да го използвате, те имат добра поддръжка на клиенти.

Ledger Cryptocurrency Hardware Walleт

След като научихте как да купувате Ripple във Великобритания, ще трябва да осигурите своя XRP. Както може би знаете, боравенето с цифрови валути в борсите понякога е опасно нещо. Ако държите големи количества виртуални валути, най-доброто нещо е да ги изпратите на вашия крипто портфейл.

Портфейлът за криптовалута ще ви даде контрол по всяко време. Това е вярно, стига да притежавате личните ключове на този портфейл. Тъй като има различни крипто борси, има и широк спектър от крипто портфейли. Хардуерните портфейли (хладилно съхранение) са най-доброто решение за големи количества. Горещите портфейли са по-добри за малки количества крипто.

Ledger е един от най-големите и признати производители на хардуерни портфейли в света. Те са създали няколко решения и продукти, за да могат потребителите да съхраняват правилно средствата си. Най-добрите решения включват Ledger Nano S и Ledger Nano X.

С тези хардуерни портфейли можете да сте сигурни, че вашата Ripple ще бъде защитена. Борсите могат да бъдат хакнати по всяко време и много от тях нямат застраховка в своите фондове. Ето защо винаги се препоръчва да използвате хардуерен портфейл за съхранение на цифрови активи.

Можете да посетите официалния сайт на Книга за да научите повече за техните невероятни решения. Ако сте по-голяма компания, можете лесно да видите възможностите им за институции или корпоративни инвеститори.

Заключение

С тази статия основната цел беше да ви покажа как да купите Ripple във Великобритания. Обяснихме ви кои са най-полезните борси в страната и как да закупите XRP. В допълнение към това, ние ви разказахме как Ripple се разширява по целия свят.

Освен това Ripple вече се движи напред на пазара. Тази цифрова валута може да предостави големи възможности за инвеститорите, които търсят различни начини за диверсификация на портфейлите си.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector