Как да купя Ripple (XRP) в Хонг Конг

Ripple се превърна в един от най-важните и признати цифрови активи в света. В днешно време има много инвеститори, които биха искали да имат достъп до него. В тази статия ще ви покажем как да купите Ripple в Хонг Конг.

Всяка от страните, в които се предлага Ripple, има различни предизвикателства пред инвеститорите. В някои юрисдикции може да не е толкова лесно да имате достъп до тази виртуална валута. Независимо от това, Хонконг със сигурност ще ви позволи да придобиете XRP чрез местна или международна борса, тъй като това е като регионален център за криптовалути и блокчейн технология.

Всъщност там са създадени много фирми. Освен това интересът към виртуалните валути също се разшири. Много експерти предположиха, че протестиращите в Хонконг са много заинтересовани от използването на цифрови активи.

Какво е Ripple?

пулсация монета

Както вече споменахме, Ripple е една от най-популярните компании на крипто пазара. Фирмата работи през последните години, за да предложи на финансовите фирми възможността да намалят разходите.

По този начин е възможно да се извършват трансгранични плащания, като се използват услугите на Ripple. В същото време Ripple се опитва да разшири използването на виртуалната валута XRP. С него е възможно да се намалят разходите още повече.

Например Ripple би могъл да предложи своите услуги, за да помогне на работниците да изпращат парични преводи в чужбина. Ако дадено лице трябва да изпрати част от месечната си заплата на семейството в чужбина, обикновено трябва да плаща високи комисионни. Ето защо Ripple също помага на тази част от пазара, която е изоставена.

Освен това с виртуалната валута XRP може да бъде още по-бързо и по-евтино да изпращате тези средства в други страни. Това се случва, защото XRP има голяма ликвидност в широк диапазон от валути. Фирма може просто да закупи XRP с местна валута. След това те ще изпратят средствата в чужбина и ще продадат XRP за другата местна валута. По този начин транзакцията отнема няколко секунди и клиентът е разменил и двете фиатни валути.

Как да купя Ripple в Хонг Конг

Ripple продължава да привлича традиционни инвеститори и лица на крипто пазара. Тъй като фирмата подписва нови партньорства, използването на XRP може да продължи да нараства в бъдеще. Това със сигурност би донесло нови инвестиции за Ripple, а също и за XRP.

В следващите параграфи ще споделим с вас как да закупите Ripple в Хонг Конг. Понастоящем повечето от тези компании предлагат услуги на потребителите за придобиване на криптовалути. Биткойн, Ethereum и XRP са най-големите.

Следните платформи са най-популярните на пазара. Някои от тях имат повече търговски двойки, докато други могат да предлагат уникални услуги. Всички те обаче ще ви бъдат много полезни, за да имате достъп до пазара на криптовалути и Ripple.

Binance

Binance

Binance е една от най-големите и популярни крипто борси на пазара. Платформата предоставя решения за широк кръг потребители в света. Освен ако няма конкретно ограничение, Binance трябва да работи правилно в Хонконг.


Тази борса е чудесна за тези, които искат да имат голямо и разнообразно портфолио, тъй като има повече от 100 цифрови активи, които потребителите могат да закупят. Освен това на тази платформа са налични над 400 двойки за търговия, включително XRP.

Binance предлага също така на търговците възможността да използват други услуги, което означава, че те ще могат да се наслаждават на света на финансите на една платформа. В този момент те позволяват на потребителите да боравят с цифрови активи по много различни начини. Те имат фиксирани инвестиции, маржин търговия и спот борса.

Струва си да се спомене, че Binance позволява на хората да купуват цифрови активи, използвайки кредитни или дебитни карти. Това обаче зависи от юрисдикцията, в която се намирате. В някои случаи това не би било възможно. Едно от основните предимства на Binance е свързано с високата му ликвидност в сравнение с други платформи.

В бъдеще Хонконг може да промени своите разпоредби и Binance може да бъде засегнат. В момента това е една от най-добрите платформи за придобиване на XRP и други цифрови валути.

Тази крипто борса ще бъде най-добрата платформа за това как да купите Ripple в Хонг Конг. Ако искате да научите повече за това, можете да посетите техния официален сайт и започнете да го използвате.

CEX.IO

Тази платформа ще бъде много полезна, за да отговори на въпроса как да купите Ripple в Хонг Конг. Тази борса работи от няколко години и вече помага на потребителите да придобият XRP. Освен това клиентите могат да търгуват с много други цифрови активи само за няколко секунди.

Както при повечето борси, потребителите ще трябва да предоставят своята лична информация. Това е задължително, тъй като юрисдикциите изискват тази информация. В момента Хонконг няма ясен и вреден регламент за цифровите активи. Въпреки това нещата могат да се променят всеки момент.

С CEX.IO, ще имате възможност да закупите XRP с няколко кликвания след откриване на акаунт. В същото време, като се има предвид, че има и други двойки за търговия, потребителите също могат да подобрят портфолиото си.

Очевидно е, че борсите трябва да се адаптират към новите пазарни обстоятелства. Физическите лица изискват все повече неща от борсите. Тези неща включват нови инвестиционни решения, по-добри услуги и повече търговски двойки.

CEX.IO може да бъде бърза и добра платформа за закупуване на Ripple. Но вземете предвид, че ако искате да правите други финансови неща, Binance ще има по-добри решения.

OKCoin

Това е и една от значителните борси в света и с най-голяма ликвидност. Всъщност тази платформа позволи на потребителите да придобиват цифрови активи в широк кръг юрисдикции, което е много полезно, защото помага на пазара да достигне до нови страни и хора.

Въпреки тези страхотни функции, на борсата липсва лесният за използване интерфейс, който имат много други борси. Това не означава, че ще бъде трудно да се придобият XRP или други виртуални валути. Понякога обаче е по-добре да имате лесни за работа платформи за новодошлите.

По същото време, OKCoin има голям брой търговски двойки, които биха позволили на потребителите да разширят портфолиото си, както искат.

Както при предишните обмени, потребителите ще трябва да покажат своите идентификационни данни, което може да е неудобно за тези, които просто искат да влязат в пространството по бърз и лесен начин. За съжаление повечето признати борси имат тези изисквания от потребителите. Правилата на KYC нарастват и OKCoin не изостава.

В бъдеще OKCoin може да предлага нови решения в други страни. Обменът се разширява ежедневно и това може да бъде полезно във взаимосвързания свят.

Ledger Hardware Wallet

Използването на тези борси би бил добър начин за хората, които искат да купят Ripple в Хонг Конг. Независимо от това, ако целта е да държите и съхранявате криптовалути, тези борси няма да ви помогнат особено, тъй като те обикновено са атакувани от хакери и други злонамерени страни на пазара. Ето защо е важно търговците да съхраняват средствата си в хардуерни портфейли. Два от най-популярните са създадени от Ledger – Ledger Nano S и Ledger Nano X.

С тези портфейли ще бъде невъзможно хакерите да откраднат вашите средства. Частните ключове на вашия портфейл Ripple ще бъдат извън интернет. Никой освен вас няма да има възможността да получи XRP, който сте закупили преди.

Заключение

В тази статия ви показахме как да закупите XRP в HKD. вие в предишните ръководства, обменът, който изберете, ще зависи от това, което търсите. Всички посочени по-горе борси ще ви помогнат да получите достъп до виртуални валути и XRP. Трябва обаче да обърнете повече внимание на това как съхранявате цифровите си активи, така че да нямате загуби.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector