ATROMG8 Най-накрая включен в BIBOX – Вземете вашите токени сега!

ATROMG8

BIBOX е една от най-добрите платформи за обмен на криптовалути в света с дневен оборот, надхвърлящ границата от милиарди долари (USD). Експлоатиран от висококвалифициран екип от ранни осиновители, BIBOX определено е сила, с която трябва да се има предвид в индустрията. 

На практика всички Blockchain и Cryptocurrency проекти се стремят да достигнат милиони хора за секунди чрез списъка на най-добрите крипто борси в света като BIBOX. ATROMG8 е един от онези иновативни проекти, които имаха честта да бъдат включени наскоро в BIBOX. Целият този голям успех произтича от умопомрачителните технологични иновации, показани от създателите, разработчиците и дизайнерите, съчетани с упоритата работа на целия екип. Но какво точно е това? Какво прави? Защо такива световноизвестни борсови платформи го изброяват? Нека разберем!

Относно пейзажа

ATROMG8 е 5.0. MixNet Superstructure с платформа, базирана на Multi Blockchain. Със своята изключително напреднала екосистема, платформата на ATROMG8 е създадена, за да осигури на своите потребители най-високото ниво на сигурност и поверителност, налични в момента на пазара. Уникалността на ATROMG8 надхвърля способността му да се свързва с множество блокчейни. Всичко е свързано с желанието да се комбинират продуктите на различни доставчици на услуги в бранша и заедно да се създаде сигурна и бърза екосистема в реално време. Екосистемата на ATROMG8 е като търговски център, където можете да намерите всичко необходимо. Всичко в едно приложение под един чадър.

Възможността да създадете своя собствена екосистема и да я свържете с нашата платформа е само една от многото добавени стойности на ATROMG8. Свързвайки се с нашата мрежа, ще се възползвате от експоненциалното нарастване на предоставяните от вас услуги и безплатна реклама за пускането на новите ви продукти. По този начин генериране на печеливш резултат за всички участници. Към днешна дата няколко групи и организации, ръководени от някои от най-видните фигури в пространството на общността на Blockchain, се съгласиха да разположат своите проекти на ATROMG8. Посетете ATROMG8.com 

Премахването на измамите е изключително важно в днешния силно дигитализиран свят, където данните струват повече от нефт и злато. Хакерите винаги неуморно търсят дръжката в бронята, за да получат достъп до важни данни и да се възползват неправомерно от нея. Всяка година милиони долари се изнудват или крадат чрез такива операции за кражба на данни. В много случаи тези операции водят до кражба на самоличност, което често е по-лошо от загубата на пари. Ето защо има отчаяна нужда от хакерска среда, в която потребителите могат да обменят данни по безгрижен начин, без да се страхуват, че техните лични данни ще бъдат използвани от трети страни без тяхното знание и съгласие. Въз основа на тези фундаментални принципи, ATROMG8 създаде пратеник с висока степен на сигурност, свързващ хората и създаващ безопасна среда за бизнеса, правителствените и образователните институции за открита комуникация и обмен на чувствителна информация без страх от някога да бъде хакнат. 

Поддържане на данните в безопасност

Що се отнася до криптирането на данните и безопасността срещу кражба на данни, нашата екосистема защитава всички страни, участващи във всяка транзакция. Независимо коя част от услугата или индустрията вземат, технологичните иновации, използвани за целите на проектирането и разработването, продължават да предлагат висока степен на сигурност. За да осигурят качество, световноизвестни експерти се събраха като екип, за да разработят нещо толкова блестящо и революционно, че да изненадат целия свят. За първи път има пратеник, в който в близко бъдеще предстои да бъдат добавени десетки други усъвършенствани функции. Така потребителите могат да обменят данни, да комуникират и дори да купуват или продават услуги, свързани с различни индустрии. Всичко в една платформа, задвижвана от блокчейн. 

За да достигне олимпийското ниво в днешната сфера на Blockchain, ATROMG8 участва със своята програма Enterprise Accelerator, заедно с нашата 5.0. MixNet надстройка в проекта на Accubits Technologies Chainsat. Мисията, наречена Chainsat, ще изпрати в космоса 12-килограмов сателит с ниска земна орбита, за да създаде корпоративна книга за блокчейн, която може да даде възможност за сигурна транзакционна мрежа за утрешните финансови и IoT системи. Когато блокчейн технологията се върти изцяло около концепцията за децентрализация и прозрачни операции, потенциалът на тази универсална технология не е напълно достигнат поради неефективните модели за обмен на данни, присъстващи в настоящата култура. Независимо от това, Blockchain процъфтява само върху идеята за сигурност, което е точно това, което Chainsat трябва да установи, като същевременно се придържа към конвенционалните разпоредби за защита на данните. 

Вземете ръцете си за ATROMG8 Tokens

С надстройката 5.0 MixNet на ATROMG8 извеждаме нещата на съвсем ново ниво, правейки изживяването на потребителя безпроблемно и без усилие. Нашата цел винаги е била да изведем човешкото общуване на следващото ниво и да предизвика революция в цифровия свят. Сега, когато ATROMG8 е включен в списъка BIBOX, всеки може лесно да се възползва от нашите страхотни оферти за монетата ATROM! Така че, продължете и се регистрирайте днес, за да получите достъп до най-добрите оферти за ATROM монети! 

Тикер:             AG8

Уебсайт:         ATROMG8.com


Обмен:      Bibox.com

Справка:    https://coinmarketcap.com/exchanges/bibox/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector