Бета тестерите вече използват новини

Без значение къде четете тази актуализация за август CoinFi, надяваме се, че се чувствате добре!

За нас е лято в Хонконг. С изгарящото слънце и влажността над 80%, нещата стават малко потни. Навън се чувства, че целият град гори.

За щастие, така се чувстваме отвътре тук, в екипа на CoinFi!

И така, с какво се занимавахме и защо сме толкова напомпани?

Бета тестерите вече използват CoinFi News

Снимка на екрана 2018 07 27 в 1.31.37 PM

След стотици часове от нашия инженерен екип и тон очакване от общността на CoinFi, започнахме да пускаме бета версията на CoinFi News в края на юли.

Докато продуктът все още е в ранен етап на бета тестване, отговорът е преобладаващо положителен и ни казва, че сме тръгнали в правилната посока.

Събираме решаваща обратна връзка с потребителите и правим задълбочени тестове за потребители, които ще продължат да ръководят развитието на продукта, и все още работим яростно за подобряване на продукта и стартиране на нови функции.

Ето кратък график на закритата бета версия на CoinFi News до момента:

  • 27 юли: Освободен до Посланици на CoinFi
  • 30-31 юли: Пуснат за първите 500 души, които бяха в нашия затворен бета-списък с чакащи
  • 6 август: Да бъде пуснато за потребители, които са включени в белия списък по време на нашата ICO

Ако вече имате достъп до затворената бета версия, настоятелно ви препоръчваме влезте в платформата и го завъртете. Можете да използвате както връзката „Обратна връзка“ в горното меню, така и бутона „Подаване на сигнал за грешка“ в долния десен ъгъл на екрана, за да съобщите мислите си.

Ще взаимодействате директно с продуктовия екип, за да ни помогнете да изградим перфектния инструмент за обслужване на крипто инвеститори като вас.

Благодарение на ценната обратна връзка, вече предоставена от нашите бета тестери и тестери на потребители, ние сме уверени, че докато публично стартираме CoinFi News, това ще бъде ясният избор №1 за инвеститорите, които искат да бъдат в крак с крипто пазарите.

Не забравяйте, че CoinFi News е само първата от дългата гама функции, които въвеждаме тази година.


Спечелете някои от 10 000 COFI, които раздаваме всяка седмица!

Миналия месец стартирахме частната телеграма на CoinFi Ambassadors. Понастоящем групата има над 100 посветени членове и нараства бързо.

Целта на програмата посланик е да съсредоточи усилията на поддръжниците на CoinFi, с цел да разпространи вълнение за визията и платформата на CoinFi. Това е и първото място, до което екипът стига за отзиви / предложения за продукти.

Отделихме пул от 500 000 COFI токени, които посланиците ще имат шанс да спечелят, като предприемат действия за разпространение на визията на CoinFi. Излизайки от този пул, раздаваме 10 000 COFI токена всяка седмица.

Снимка на екрана 2018 08 01 в 1.51.14 PM

Ако искате да помогнете за разпространението на мнението за CoinFi и да спечелите COFI за вашите усилия, можете кандидатствайте тук тук, за да се присъедините към нас в частната телеграма на посланиците на CoinFi.

Как биткойнът влияе на традиционното портфолио?

Наскоро пуснахме a Калкулатор за инвестиции в биткойн да покаже на инвеститорите как би се представил традиционен портфейл от акции / облигации (на базата на коригиран риск) с малък% разпределение за биткойн.

Screen Shot 2018 07 29 в 9.22.53 AM

Ако някога сте се питали – „Колко от парите си трябва да отделя за крипто?“, доклад за изследване ние щателно изработени под калкулатора отива в подробности за това как да се използва този елегантен инструмент и подчертава някои интересни сценарии за дискусия.

Screen Shot 2018 07 29 в 9.24.10 AM

Очевидно не е изненадващо, че разпределянето на малък% от портфолиото ви в биткойн през последните няколко години би имало положително въздействие върху портфолиото ви.

Обаче това, което намерихме наистина очарователно от нашето обратно тестване, беше огромното въздействие, което ребалансирането има върху рисковия профил на биткойн инвестиция. С ребалансирането все още можете да спечелите голяма част от положителната страна на висока потенциална ROI (но силно нестабилна) инвестиция като биткойн, със значително намален риск.

Така че продължете и си поиграйте с Калкулатор за инвестиции в биткойн да видим как добавянето на малко биткойн във вашето портфолио и ребалансирането в миналото би се извършило на база на коригиране на риска.

И ако ви се струва интересно, не забравяйте да споделите номерата с приятелите си (има удобна връзка за споделяне в калкулатора), особено тези, които не са крипто конвертори!

Нашата стратегия за борсова борса продължава

Въпреки че по-голямата част от нашия екип е фокусиран върху продукти и инженеринг, ние също продължихме да отделяме ресурси за развитие на бизнеса.

В края на юни стартирахме нашата стратегия за борсово котиране с списъка на Cobinhood. На 11 юли, CoinFi разширява обхвата до Китай с листване на FCoin Exchange.

Въпреки че не можем да обещаем, че ще бъдем регистрирани на нови борси всеки месец, бъдете сигурни, че изпълняваме активно нашата стратегия за листинг на борси и ще имаме повече новини, свързани с борсата през следващите месеци.

Нашата цел с нашата стратегия за борсово изброяване е да предоставим излагане на маркера COFI на възможно най-много купувачи, така че когато отключим помощната програма за токени, която изграждаме в момента, колкото се може повече потребители ще имат достъп до екосистемата CoinFi.

Подкастът на CoinFi

Стартирахме Подкастът на CoinFi през юли като начин да споделим някои от крипто разговорите, които водим в офиса, като същевременно изграждаме лидерство на мисълта и се свързваме с общността CoinFi.

Надявахме се тези откровени разговори, които се случват ежедневно в офиса на CoinFi, да предоставят прозрения и стойност за нашите слушатели и от вашите отговори досега със сигурност са!

Screen Shot 2018 07 30 в 9.52.43 AM

Можете да очаквате нов епизод всеки петък сутринта HKT. Нашият подкаст е достъпен на следните канали както за потребители на iOS, така и за Android.

iTunes | Google Play | SoundCloud | Стич радио

Ако харесвате нашия подкаст, ще се радваме да ви спечелим като абонат.

Ще се радваме също така, ако можете да отделите минута или две, за да ни оставите 5-звезден отзив. Това ще ни помогне да достигнем до повече хора с подкаста CoinFi и ще ни помогне да разширим общността CoinFi.

Разбира се, винаги търсим начини за подобрение. Ако имате конструктивна обратна връзка за това как можем да подобрим подкаста, моля, не се колебайте да се свържете, като отговорите на този имейл.

Ние четем всеки един и оценяваме вашите конструктивни отзиви!

Отглеждане на марката CoinFi

Като част от нашия нов фокус да споделяме това, което изграждаме тук в CoinFi с останалата част от крипто света, ние активно се поставяме там, за да споделяме, да се свързваме и да учим.

Юли 2018 г. конференции

През целия месец юли нашият главен изпълнителен директор Тим Там беше в Тайван, Корея, Хонг Конг и Тайланд за блокчейн конференции, споделяйки своите прозрения за крипто пазарите и показвайки крипто света влиянието, което CoinFi ще окаже в пространството за крипто търговия.

Месечни AMA с екипа на CoinFi Core

Имахме многобройни искания от общността за AMA с основателите и основния екип.

От януари сме с глави надолу, изграждайки компанията, но тъй като екипът ни расте и започваме да пускаме повече продукти, ние сме в състояние да започнем да връщаме повече време в общността, където тя наистина принадлежи.

От този месец ще провеждаме кратък AMA всеки месец на Reddit.

месечни AMA

Ето как работи:

В началото на всеки месец ще настроим нишка Reddit. Ако имате въпрос, който искате да зададете на основния екип на CoinFi, просто го публикувайте в областта за коментари.

Можете да задавате множество въпроси. Просто отделете всеки въпрос в различен коментар. След седмица ще бъдат отговорени на топ 10 въпроса, които получават най-много гласове от общността.

Това е толкова просто!

Август AMA е на живо сега и ще отговорим на 8 август 2018 HKT. Така че заснемете вашите въпроси.

Финални мисли

С екипа от 18 щатни CoinFiners и нарастващ бързо, става невъзможно да съберете всичко, което се случва в CoinFi, в месечна актуализация.

Освен CoinFi News, дори не сме имали възможност да влезем в актуализация на другия вълнуващ набор от продукти, които разработваме.

Бъдете сигурни, ние продължаваме да разработваме продуктите, споменати в предишни актуализации и показани в нашата пътна карта. С наближаването на изданието ще виждате повече актуализации и на тези фронтове.

Ако сте развълнувани от инерцията, която изграждаме тук в CoinFi, ела да поздравиш екипа по телеграма. Ние сме там през цялото време, за да отговаряме на въпроси и да поглъщаме вашите отзиви, особено в групата на частните посланици.

Надявам се да те видя там!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector