Биткойн покер фрийрол

Най-добрите сайтове за фрийрол за биткойн покер

Най-високо оценен

# 1

Покер за запалване

Лого на Ignition Poker 300% бонус за мач до $ 1000 300% бонус за мач до $ 1000

  • Страхотен избор на игра

Прочетете рецензия Играй сега

# 2

Бовада

Лого на Бовада 100% бонус до $ 500 100% бонус до $ 500

  • Реномирани игри

Прочетете рецензия Играй сега

# 3

Черен чип покер

Лого на Black Chip Poker 200% бонус до $ 1000 200% бонус до $ 1000

  • Щедри бонуси

Прочетете рецензия Играй сега

# 4

BetOnline

Лого на BetOnline 100% крипто бонус 100% крипто бонус

  • Приети 4 крипто

Прочетете рецензия Играй сега

# 5

America’s Cardroom

Лого на America's Cardroom 35% крипто бонус 35% крипто бонус

  • Много Cryptos приети

Прочетете рецензия Играй сега

Freeroll Poker срещу Play Money Poker

Повечето покер играчи бъркат фрийрол покер турнир с покер турнир с пари за игра. Те са много различни игри. В покер турнирите с пари с игра можете да играете безплатно, но наградите се присъждат само в чипове за игра. Дори ако спечелите турнира, никога няма да спечелите нито стотинка, нито сатоши в действителна валута.

За турнири с фрийрол имате възможност да спечелите награди с реални пари. Наградите не са огромни, но ако спечелите парите, можете да използвате тези пари, за да играете на покер сайта. Докато влизането е безплатно, все още играете покер с истински пари.

Биткойн покер фрийрол


Структури и награди за фрийрол

Има различни форми на фрийроли, които ще намерите в биткойн покер стаите. Тези игри ще възнаградят безплатни биткойни за най-добрите играчи. За някои сайтове турнирите с фрийрол са достъпни само чрез промоции. Например, Americas Cardroom може да предлага фрийроли за нови играчи с добавени парични награди. Работите се награждават като част от сайтовете Бонус за добре дошли.

Други фрийроли могат да се провеждат на случаен принцип от сайтовете за биткойн покер. Понякога фрийролите са част от специална турнирна серия. По-новите покер зали ще предлагат покер турнири с фрийрол като начин за привличане на трафик към уебсайта. Други сайтове, като Blockchain Poker, ще предлагат почасови фрийроли, за да ангажират играчите.

Турнирите за покер биткойн фрийрол се предлагат в два основни формата. Първият е freezeout турнирите, където играчите получават еднократно участие, за да се опитат да спечелят турнира. Тези събития имат статичен набор от изплащания. След това има фрийроли за повторно влизане или ребай. Тези турнири ви позволяват да влизате безплатно, но ако сте нокаутирани на етапа на повторно влизане, можете да си върнете обратно с биткойн или криптовалута. Фрийролите за повторно влизане започват със статичен брой изплащания, който се увеличава с повторното влизане на играчите.

Що се отнася до изплащанията, фрийролите на Биткойн обикновено плащат по-малък процент от играчите от редовните онлайн покер турнири. Сайтовете, предлагащи безплатни турнири, плащат обикновено около 5% от общото поле до едва 1% от полето. Например, ако турнирът привлича 1000 играчи, само 50 играчи могат да получат заплащане. В екстремни случаи само 10 могат да получат изплащане.

Обърнете внимание, че онлайн покер сайт може да предлага сателити за покер турнири с фрийрол, които награждават участия в по-големи турнири. Често тези фрийроли могат да плащат само едно до пет места в турнира.

Избиране на биткойн покер сайт

Преди да изиграете първата си ръка в покер биткойн фрийрола, трябва да изберете биткойн покер сайт. Има няколко фактора, които трябва да имате предвид при избора на покер зала. Ето кратко описание на това, какво да търсите в сайтовете за хазарт на покер:

Игри – Уебсайтът предлага ли само Texas Hold’em, или предлага други форми на покер? Сайтовете с повече варианти на покер обикновено привличат повече играчи.

Турнирни гаранции – Разгледайте раздела за покер турнири и проверете гаранциите. Щедрите ли са гаранциите или са оскъдни? Ако сайтът има куп по-малки гарантирани турнири, турнирните полета и награди няма да са много големи.

Промоции – В допълнение към покер турнирите с фрийрол, покер залата предлага и други форми на биткойн бонуси. Колко щедър е бонусът за добре дошли и има ли налични бонуси за презареждане? Сайтът има ли програма за награди? Предлагат ли рейкбек?

Трафик – Два начина за преценка на трафика е броят на пуснатите маси за игра в брой и турнирните гаранции. Ако има много таблици с изчакващи списъци, това е добър знак. Ако сайтът има по-големи турнирни гаранции и редовно отговаря на тези гаранции, това означава, че има добър трафик на уебсайта.

Поддръжка на клиенти – Как е поддръжката на уебсайта? Може ли покер играч да намери отговори на много основни въпроси в раздела за помощ? Предлага ли сайтът поддръжка на чат на живо?

Депозити и тегления – Естествено, искате сайт, който предлага биткойн депозити, но предлага ли сайт депозити за други криптовалути? Също така, има ли такси за депозиране и теглене? Най-добрите сайтове ви позволяват да депозирате в биткойн и поне няколко от най-добрите алткойни. Също така, сайтът не трябва да начислява такса за депозити или тегления. Ще бъдат начислени такси за миньор, но блокчейнът прави това и покер сайтът няма контрол върху тези такси.

Струват ли ви времето за биткойн фрийроли?

Най-важният въпрос, който задават онези, които разглеждат покер биткойн фрийрол турнирите, е дали си струва да играете. Отговорът зависи от вашите цели и желанието ви да депозирате. Ако целта ви е да изградите покер банкрол от нула, тогава фрийролите ще бъдат най-добрият ви вариант. Ако искате да играете биткойн покер с малко или никакъв риск, фрийролите са за вас.

Ако обаче нямате нищо против да направите депозит, фрийролите може да не си струват времето. Имайте предвид, че количеството биткойн, което ще получите, е минимално. В някои случаи главната награда може да струва само няколко цента биткойн. Някои сайтове дори не награждават толкова много.

В крайна сметка биткойн покер фрийролите са най-подходящи за по-нови играчи или тези, които искат да играят безплатно. Игрите могат да ви предложат ценно преживяване, като същевременно ви позволяват да започнете да изграждате малка банкрол. Има покер играчи, които са играли покер фрийроли и са завъртяли големи банкроли от нула, но е необходимо време и отдаденост. Ако имате време и ангажимент, необходими да го завъртите, тогава фрийролите на Биткойн може да са идеалното решение за вашата покер игра.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map