Стратегия за търговия с криптовалута

Криптовалутите са горещ клас активи за търговия. Много крипто са постигнали абсолютно феноменална възвръщаемост през последните няколко години. Добър пример е нашата най-добра криптовалута за инвестиране през 2018 г., която е върнала повече от 33 000 процента през 2017 г..

Солидната криптовалутна стратегия е тази, която максимизира потенциала за печалба и в същото време минимизира риска. Търговията с криптовалути може да бъде по-рискована от търговията с конвенционални финансови инструменти като валутни двойки валута. Крипто са много по-нестабилни от фиатните валути и освен това са по-малко ликвидни.

Стратегия

Contents

Както при всеки друг клас активи, солидната стратегия за търговия е от решаващо значение за успешната търговия с криптовалута.

Когато ликвидността е слаба и волатилността е висока, поръчките със стоп-лос лесно могат да бъдат направени неефективни. Също така, криптовалутите са млад клас активи, който все още има какво да докаже на света. Много криптовалути имат малка присъща стойност и биха могли да бъдат уязвими за „срив и изгаряне“.

Въпреки че досега търговията с криптовалути е била относително лесна за много хора (поради изключително мощни бикови тенденции), определено може да бъде предизвикателство. Тъй като криптовалутите са толкова нестабилни, хората, които ги търгуват, трябва да бъдат въоръжени с правилния начин на мислене и да бъдат готови да се изправят (и да се възползват) от волатилността, когато се представят.

Пулсации, етер и биткойн

Три от най-големите криптовалути – биткойн, етер (ethereum) и пулсации. (Изображенията са само за показване, тъй като криптовалутите са цифрови и нематериални.

Нека разгледаме някои печеливши стратегии за търговия с криптовалута и да видим как можем да победим пазара:

Стратегия за покупка и задържане на криптовалута

Купуването и задържането на крипто търговия определено е една от най-печелившите стратегии за търговия с криптовалути досега. Това не е изненадващо, тъй като повечето от основните криптовалути не са далеч от рекордите си за всички времена и много от тях се насочват към нови максимуми в момента. Момчетата, които са купували и държали тези крипто през последните няколко години досега, са били възнаграждавани красиво.

От друга страна, много търговци, които са използвали други дългосрочни (купуват) стратегии за търговия, са излезли преждевременно от пазара и са пропуснали някои здравословни печалби.

Повече задълбочена информация и съвети за покупка и задържане на търговия с криптовалута.


Търговия с криптовалути с ценово действие

Търговията с ценови действия е надеждна и полезна за всички търгуеми финансови инструменти. Човешката психология създава общи модели на ценови действия, които са полезни за информирани търговци. Научете как да ги тълкувате и бихте могли да сложите няколко килограма в джобовете си.

Защо криптовалутите могат да се търгуват ефективно с ценови действия.

Стратегия за пробив на криптовалута

Две много важни предимства на пробивната крипто търговия са потвърждение и гарантиран вход. Когато криптовалутите наистина са в движение, те понякога не правят дълбоки отстъпки. Хората, които чакат подобни откази, често пропускат добрите възможности за реализиране на печалби с тенденция / инерция.

Прозяващ се лъв

Уморихте ли се да чакате приличен откат? Пробивната крипто търговия работи чудесно, особено когато има последователен тласък в една посока.

Пробивната търговия е отличен начин за търговия с криптовалути поради огромните ценови движения, които те произвеждат. Силните едностранни ходове са идеални за печелене на пари с пробиви.

Стратегия за криптовалута за суинг търговия

Не всеки търговец има търпението да извършва криптовалута за купуване и задържане. За тези хора суинг търговията може да е добър вариант.

Има многобройни стратегии за люлка за търговия, които използват всякакви модели свещници, технически индикатори и дори настроения на дребно. Търговците на суинг често използват комбинация от технически и фундаментален анализ, но най-вече се фокусират върху техническите.

Нестабилната природа на криптовалутния пазар го прави чудесна площадка за суинг търговци, ако се използва правилно.

Стратегии за търговия с криптовалута на свещ:

Стратегия за търговия с криптовалута с бръснат бар

Импулсът е наистина полезен при търговия с традиционни пазари, така че защо да не го използвате с крипто търговия? Бръснените бар свещници могат да бъдат мощни индикатори за солиден ценови импулс, но трябва да се използват в правилния контекст.

За да разберете какво точно е бръснат бар и как да търгувате с него на пазара на криптовалути, проверете това място за връзка към задълбочена статия за стратегии за бръснат бар. Не пропускайте тази!

Научете повече за търговията със свещници.

Поглъщаща стратегия за търговия с криптовалути

Някои свещници съдържат мощни улики за посоката на потока на поръчките и къде може да отиде цената. Могъщата поглъщаща лента е една от тях и отбелязва нива, при които е вероятно да настъпят обрати. Поглъщането на целия ценови диапазон на предходната свещ говори много за това къде големите играчи на пазара влагат парите си. Очаквайте скоро за поглъщане на бар крипто търговия!

Стратегия за търговия с криптовалута Pinbar

Пинбарът е един от най-печелившите сигнали за ценово действие. Често наричани чукове или падащи звезди (в зависимост от позицията и естеството на свещите), щифтовете са „черешата на тортата“! Подобно на други финансови инструменти, приличната лента на криптограмата е нещо, което не можете да си позволите да пропуснете.

Гледайте това пространство за стратегии за печелене на пари, които ще дойдат скоро.

Стратегия за криптовалута за поддръжка и съпротива

Разбирането на подкрепата и съпротивата са доста удобни в света на търговия, не само с форекс, акции и стоки, но и с новото дете в блока – криптовалути. Например, когато предишната съпротива се превърне в нова подкрепа, ние често се сблъскваме с прекрасни възможности за купуване в силен възходящ тренд. Проверете това място за мощна поддръжка & стратегия за устойчивост на криптовалута идва скоро!

За повече информация относно търговията с подкрепа и съпротива следвайте тази връзка.

Основна стратегия за търговия с криптовалути

Криптовалутите не са еднакви. Някои се добиват, докато други се създават наведнъж и бавно се пускат на пазара. Някои крипто печелят вид лихва, когато са собственост, а някои са символи, използвани от иновативни мрежи / платформи за развитие. Други съображения като максималното предлагане на криптовалута, алтернативни употреби (различни от това да бъде обменна среда), могат значително да повлияят на бъдещите й резултати.

Биткойн парично предлагане

Доставката на определена криптовалута обикновено играе важна роля в нейната цена. Предлагането на биткойн е ограничено до максимум 21 милиона единици.

Разбира се, всяка важна новина, свързана с разработването, регулирането и прилагането на различни криптоси, също може да има осезаем ефект върху тяхната цена. Другите катализатори на цените включват слаби места в блокчейн системите, крипто хакове, проблеми с мащабируемостта и т.н..

Научете всичко за основните стратегии за валутна търговия тук.

Справете се с бика (тенденция) от рогата

Сега, когато знаете повече за различните начини за търговия с криптовалути, сега е моментът да се включите в този динамичен пазар. За да започнете бързо и лесно, разгледайте нашите топ крипто брокери и сравнете различните предимства и функции, предлагани от всеки един от тях. Възползвайте се от мощната тенденция на крипто бик днес.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector