Как ми направи сигнал 500 долара с почти нулева работа

Тук в CoinFi работихме по алфа тестване за множество различни сигнали за търговия, както можете да видите в другите публикации тук в блога.

Един сигнал, който сме провели забавно, е да идентифицираме възможностите за арбитраж между борсите, което ви позволява да реализирате безрискови печалби само с натискане на няколко бутона.

Например, в един експеримент, съоснователят Тим ​​използва 3% разлика в цената между Ripio / BTC на Binance и Bittrex, за да увеличи леко своя BTC стак.

2-3% не звучи много, но само като правите ЕДНА търговия на седмица, в рамките на една година можете да удвоите своя стак, без риск.

Това ми звучи като доста добро съотношение риск: възнаграждение.

Сега в моя случай успях да се възползвам от още по-голяма възможност за арбитраж по-рано през седмицата. Използвайки разликата в цените на Bitcoin Gold между Bittrex и HitBTC, успях да си спечеля допълнително 1,5 Ethereum, само като взех BTG на HitBTC, изпратих го на Bittrex и след това го продадох за още.

Ако бях подготвен предварително и вече държах BTG и Ethereum на двете борси, щях да удвоя парите си.

Така или иначе, ако не беше сигналът CoinFi, който да ме уведоми за възможността за арбитраж, щях да го пропусна напълно. Безплатните пари винаги са приятни, особено когато не е нужно да прекарвате часове, обхождайки борсите, в очакване на друга възможност.

В тази публикация ще споделя какво точно се е случило и ще говоря повече за сигналите CoinFi, които разработваме.

Част 1: Предисторията

Няколко дни преди това Тим говореше за сигнала, който сме разработили. Към този момент това беше много незавършена работа (и все още е), така че останалите нямахме достъп до нея.

Във въпросния ден обаче Тим и Хан щяха да скочат на разговор, когато сигналът ги уведоми за огромната възможност, която тече. Тъй като бяха заети, аз направих честта да изкарам парите. Наздраве, момчета, следващият кръг е върху мен.

1.) Първото нещо, което направих, беше да прехвърля всеки ETH, който имах под ръка, на HitBTC. Наскоро бях извадил няколко ICO, така че имах около 6.5 ETH резервни. Страхотен!

2.) Прехвърлих го в HitBTC, проверих двойно цените все още в моя полза и купих около 11,1 Bitcoin Gold. Не ме тревожеше да се опитам да получа най-добрата цена, вместо това исках да действам бързо.


Въз основа на цената на BTG в Bittrex, щях да мога да превърна тези 6.5 ETH в около 11.5 ETH, ако действах бързо. За целите на щатския долар купих BTG на около 222 долара на HitBTC и се търгуваше на около 418 долара на Bittrex. Това е огромно разпространение!

Част 2: Шлайфане до спиране

Оказва се, че причината за огромното разпространение е, че HitBTC, а може би и цялата Bitcoin Gold мрежа, са имали проблеми със скоростта. Веднага след като се опитах да изтегля BTG от сметката на HitBTC и да го изпратя на Bittrex, разбрах, че чат (Trollbox) е изпълнен с хора, оплакващи се от бавно теглене на BTG.

Изпаднах в паника, но осъзнах, че ако всички имат проблеми с изтеглянето, разпространението няма да затвори скоро. Така че просто трябваше да бъда търпелив и да се надявам скоро да бъде обработен.

Част 3: Вземане на печалба

Отнеха огромен ДЕСЕТ часа, за да прехвърлят монетите в Bittrex, но когато го направиха, все пак излязох напред.

Естествено, спредът се беше затворил до този момент, вероятно заради всички хора, които са пред мен в опашката за изтегляне, които най-накрая продават своите монети. И все пак успях да продам тези 11,09 BTG (минус таксите) за 8,08 ETH, печалба от 1,5 ish ETH (500-600 $).

Сега, ако вече имах BTG на Bittrex, щях да удвоя безплатно. Така че в бъдеще, когато използвам арбитражния сигнал, ще се уверя, че имам монети на 2-3 борси и BTC / ETH на разположение, за да ги купя и на тези борси.

Това, което наистина има значение обаче е, че без сигнала, който да ми казва за възможността, нямаше да спечеля пари, така че ще взема своите 25% печалба всеки ден от седмицата.

Други мисли – Как можете да направите същото?

В момента може би си мислите няколко мисли. Може би дори си мислите: „Не е толкова впечатляващо да правиш 25% в рамките на 10 часа, много монети така или иначе се люлеят. За това не е необходимо да използвате арбитраж. “

На този коментар бих казал, че това може да е вярно, но сигналът ме направи пари, така че направете от това, което искате. Както обясних по-горе, в бъдеще ще бъда по-подготвен и ще мога да печеля за минути, без риск. Това е огромно.

Освен това, вероятно бихте могли да печелите пари само като карате помпи. За щастие, CoinFi работят по сигнал, който да ви помогне да направите това.

Например, бихте могли да реализирате 50% печалба за 12 часа, само като търгувате нарастването на Neo от миналата седмица. Тим събра това видео, показващо как бихте могли да използвате сигнал CoinFi (в момента в етап на тестване), за да хванете и тази вълна.

Ние не просто ще бъдем понита с един трик тук в CoinFi, ние работим по десетки сигнали за търговия и започваме първо с най-популярните, веднага щом ICO приключи.

Ако искате да получите ранен достъп до тези сигнали или да кажете, кои от тях изграждаме първо, тогава присъединете се към Telegram канал, влезте в белия списък за нашето ICO и участвайте в пренасянето на сигнали за търговия на ниво Уолстрийт в крипто света. След като платформата CoinFi е напълно изградена, ще трябва да залагате токени COF, за да получите достъп, така че е по-добре да ги вземете на най-ниската им цена.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector