Ексклузивно интервю с изпълнителния директор на YPTOspace, Грегъри СТООС

В скорошно интервю с Geregory STOOS, изпълнителен директор на YPTOSPACE, той стреля от бедрото и ни казва защо вярва, че светът се нуждае от многостранна и революционна платформа като YPTOspace.

Как стартирахте YPTOspace?

Опитът ми е доста разнообразен в маркетинга, развитието на бизнеса и през последните две години разработвам технология за криптовалута със страхотен екип от хора, отдадени на въвеждането на YPTOspace в масовия поток. Решихме, че ако не можем да ускорим банковия сектор по отношение на стойността на криптовалутата за стандартни финансови транзакции, тогава трябва да я предоставим на обществеността. Нашата цел е да насърчим търговския сектор да подкрепи YPTOspace.

Чрез откъсване от традиционните банкови и платежни методи; дори сегашната система, при която традиционните банкови и фиатни валутни транзакции се комбинират с криптовалута, е неустойчива и затова има толкова много проблеми, когато хората се опитват да я използват.

Твърдо вярвам, че хората се нуждаят от повече свобода да използват парите си, без да се налага да плащат огромни такси. Също така технологията blockchain предлага напълно сигурен, но анонимен метод за хора, които може да нямат банкова сметка, но се нуждаят от безопасен начин за онлайн плащане.

Защо се пише толкова малко за вашия екип на YPTOspace?

Прекарахме последните две години в намирането на правилния екип, когото сме обучили и всички са на борда с платформата. Отнема много време, пари и усилия, за да се издигне правилната група, което имаме след две години съвместна работа, така че сега нямаме нужда от прекъсване на кражбата на някой от компанията.

Какво е YPTOspace?

YPTOspace е много неща, но амбицията ми е да създам глобална екосистема, която позволява на всеки да има свободата да управлява своите финансови активи и операции. Потребителите могат да изпращат биткойни и да ги карат като долари или евро. Където хората могат да извършват плащания в евро, а фирмите могат да ги получават като крипто, например ETH или BTC, или родната криптовалута на платформата – YPTO Coins.

Както казах преди, имаме нужда от криптовалута, за да преминем към масовия поток. За това се нуждаем от платформа, която използва блокчейн технология; децентрализиран модел, който носи цифрова валута не само за търговия с активи, но и за ежедневна употреба. Технологията има специфични протоколи, които улесняват транзакциите и осигуряват сигурност за всички потребители.

Какво прави YPTOspace различно от другите платформи за криптовалута?

YPTOSPACE е първата платформа, изградена около криптовалута, където потребителите разполагат с множество инструменти за плащане, финансово управление, търговия, включително автоматизирана функция за бот за търговия, залагания и хазарт, пазаруване и други. Здравата блокчейн технология осигурява сигурност на клиентите и високоскоростна мащабируемост за извършване на бързи плащания и всичко това без такса за прехвърляне на средства!

Чрез създаването на бърза, лесна за ползване платформа, екипът зад YPTOspace вярва, че милиони потребители по целия свят ще възприемат този нетрадиционен модел и ще го превърнат в конвенционална основна платежна система.

Като P2P решение с вграден ескроу механизъм за допълнителна сигурност, приложението Platform има компоненти, които да енергизират бизнеса да се включи на пазара на криптовалути. С всички предоставени инструменти няма съмнение, че YPTOspace ще се превърне в име на домакинство и ще се класира заедно с Google, Microsoft, Facebook, Apple, PayPal и Amazon, когато хората мислят за криптовалута, те ще мислят за YPTOspace.


Защо стартирате ICO?

Искаме да предоставим YPTOspace на повече потребители и за това трябва да стартираме платформата. Освен това, ако искаме да си свършим работата добре, трябва да продължим с развитието. Всичко това отнема пари и много от тях.

Заредихме платформата и вярваме, че е време заинтересованите страни да бъдат привързани към това, което знаем, че е революционен чейнджър за криптовалути. С инвестиции на заинтересовани страни и хора, използващи YPTOcoin, можем да вземем това, което в момента са отделни услуги – банкови сметки, онлайн казина, борси, търговия, инвестиции и т.н., и да ги обединим.

Криптовалутата е децентрализирана система, но изглежда никой от играчите на пазара не си дава глави, като дава решения за хората и бизнеса. Настоящите компании за крипто пазар остават настроени да запазят статуквото, където използването на техните системи струва много пари чрез структурата на таксите и те са щастливи да продължат да правят това. Криптовалутата продължава да предизвиква банкери и правителства. Всички те бягат, вместо към крипто, като решение на тези реални препятствия на финансовите пазари.

Знам, че много хора вярват, че YPTOspace е твърде революционен, защото ще дадем на хората шанса да правят каквото искат с парите си и няма да се налага да плащат високи такси, но не ме интересува.

Криптовалутата не трябва да бъде елитарна, трябва да бъде за всички и ние започнахме да правим това с YPTOspace.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector