Binance Launchpad се оказва благодат за крипто индустрията

реклама Phemex

В началото на 2019 г. Binance, най-голямата борса за криптовалути по обем, инициира своята програма за набиране на средства за altcoin, Binance Launchpad, които предлагаха нови възможности за алткойни и платформите, които те позволяват.

От самото начало програмата постигна успех. Например BitTorrent, една от първите и най-очакваните продажби на символи на Binance Launchpad, събра 7,12 милиона долара за петнадесет минути, подновяване на доверието в индустрията в жизнеспособността на нови криптопроекти.

Други платформи, като Fetch.AI, също получиха огромни цифри за набиране на средства, което доведе до $ 6 милиона за 10 секунди, обръщане на глава, сума за оформяне на индустрията, която донесе значителен ентусиазъм на Binance Launchpad.

Сега, след като сме в проекта повече от шест месеца, сега е моментът да проверим Binance Launchpad и някои от компаниите, които са използвали този механизъм, за да започнат своите инициативи.

Ето поглед към три известни платформи, които участваха в Binance Launchpad и тяхното развитие след продажбите им.

# 1 Matic мрежа

Фокусирана върху това да направи децентрализираната екосистема по-достъпна и лесна за ползване, Matic Network беше четвърта продажба на символи на Binance Launchpad.

Маркерът MATIC беше продаден с помощта на най-новата лотарийна програма на Binance Network и всички 1.9 милиарда токени бяха разпродадени, което донесе 5 милиона долара за финансиране на развитието на компанията. Тяхната мрежа използва технология на странична верига, за да създаде мрежа с ниски разходи, бързи потвърждения на блокове, които поддържат както плащания, така и интелигентни договори.

матична мрежа


След продажбата на токена токенът MATIC продължава да се представя добре, с 445% от старта.

Сега мрежата Matic си партнира Cere Network за предварителна продажба на маркера на платформата. Споразумението позволява токените Matic да се използват на Cere от участници в частната продажба. Cere, която вече се е върнала с 3,5 милиона щатски долара за финансиране на семена и техническия опит на бивши членове на Amazon, Twitch и Bebo, навлиза на пазара за CRM и тяхната интеграция с Matic Network ще направи този ход както по-виден, така и възможен.

Това партньорство дава възможност на участника в Matic Network да закупи част от компанията, използвайки Matic Coin, което е основна възможност и за двете мрежи.

Като цяло Matic Network постига своите идеали, създавайки технологична инфраструктура за подобряване на децентрализираното изживяване, нещо, което е най-очевидно в партньорството им с Cere Network.

# 2 Намигвай

Wink, първата базирана на блокчейн игрална платформа на Binance Launchpad, позволява на потребителите да играят игри, да се свързват с геймъри и да залагат в множество блокчейн екосистеми. Платформата е подкрепена от TRON Foundation и резултатите от продажбите им, които бяха обявен на 31 юли разкри, че в процеса са участвали 40 870 души.

намигване

Това представлява значителен тласък за платформата, която средно 4000 активни потребители всеки ден.

От участието си в Binance Launchpad, Wink е получил лиценз за игри в Кюрасао. Островната държава Кюрасао е център за компании за онлайн игри и това лицензиране е голяма стъпка за базираните на блокчейн игри платформи като цяло.

В допълнение, Wink получи Патентно удостоверение за Коста Рика. Продължаващото им развитие сигнализира, че зрелостта им не е спряла с Binance Launchpad, но, както подсказва името, тепърва започва.

# 3 Хармония

Отворената инфраструктура на Harmony се стреми да осигури на блокчейн индустрията висока производителност, ниска латентност и платформа за консенсус с ниска такса, която може да въведе бъдещето на децентрализация. С акцент върху мащабируемостта, Harmony е фокусиран върху предприятието, като предоставя механизъм за всичко – от точки за лоялност до сделки с недвижими имоти.

хармония.един

По време на пускането на токена на Harmony бяха продадени 1,58 милиарда ЕДИН токени и токенът продължава да се представя добре след продажбата си.

В допълнение, Harmony продължава да се фокусира върху стартирането на своя Mainnet, а през юли и компанията обяви, че всички техни разработки ще бъдат с отворен код, внасяне на ново ниво на прозрачност и поглед върху тяхното продължаващо развитие.

С третата фаза на техния Mainnet, която все още предстои, Harmony е добре позиционирана да служи като по-функционален и по-лесен за използване блокчейн за предприятието.

Заключение

Binance Launchpad ще продължи да представя нови символни проекти всеки месец, като предоставя нови платформи на голяма аудитория със значителен апетит за децентрализирани продукти и услуги.

Ако резултатите от Matic Network, Wink и Harmony са някакви индикации, тези бъдещи проекти ще бъдат добре позиционирани, за да осъзнаят, че техният потенциал е получил финансовата подкрепа и широката експозиция, която идва с Binance Launchpad.

Въпреки че бъдещето винаги ще бъде заграбено, правилните възможности могат да озарят перспективите за всякакви проекти и това е крайният извод от първия набор от инициативи на Binance Launchpad.

За да следите актуализациите на DeFi в реално време, разгледайте нашата емисия за новини на DeFi Тук.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector