Търговски идеи

Contents

Търговски идеи

Новини GBP / USD

Седмичен прогноз, 09-13 ноември: Топ пет икономически събития, които да гледате тази седмица

Широко базираният щатски долар се успокои спрямо много валути в края на седмицата, но пазарните търговци очакват повече загуби като враждебна U

щатски долар

Поддръжката на Фибоначи е за EUR / USD

Предвид чакащата инфлация и компрометираното FED комбиниране, лихвените проценти EUR / USD навлязоха в междинна бичи територия.

Златните сигнали достигат печалба – несигурността в търговията между САЩ и Китай е в основата на метала

Цените на безопасното пристанище се повишиха главно поради публикуването на слаби икономически данни от Китай, Япония и Австралия. Освен това…

PPI

PPI пада, индексът на USD държи стабилно

Без съмнение, днешните данни за ИЦП са силен сигнал, че изоставащата инфлация продължава да бъде основен проблем пред американската икономика

wti суров нефт

EIA съобщава за голямо потребление на запаси от нефт


Цикълът на новините за WTI е екстремен с доклада на EIA за суровия нефт и прогнозата за глобалното търсене на ОПЕК.

Злато разширява обхвата на търговия на фона на засилено обжалване на Safe Haven

Цените на златото спаднаха малко по-ниско с около 0,07%, като паднаха от 1 504 на 1 499 по време на азиатската сесия. Настъпи лека мечинка в злато…

Суровият петрол има сезонни тенденции

Суровият петрол WTI е в тежка консолидация

Докато не се докаже противното, най-добре е да се спазва настоящото състояние на пазара на суров нефт WTI и да се играе ротационна стратегия за търговия.

Централна банка на Япония (BOJ)

Daily Brief, 22 юли – Прогноза за икономическите събития, речта на BOJ Kuroda на радара

От фундаментална страна инвеститорите се фокусират върху месечния доклад на германската Buba, канадските продажби на едро и в понеделник говори на BOJ Gov Kuroda..

CAD

Daily Brief, 19 юли – Прогнози за икономическите събития, Канадски продажби на дребно в акценти

Американският долар се срина драстично по време на предходната сесия, тъй като търговците изглежда оценяват цените на служителите на Федералния резерв, подкрепили очакванията.

Фибоначи

Настройка на къса търговия за USD / CHF

Ключовият номер за USD / CHF е 1.0000. Тази област обикновено привлича тежки двупосочни действия и постоянно действа като валидна подкрепа или съпротива

Централна банка на Канада

Седмичен Outlook, 8-12 юли: Топ 5 неща за търговия тази седмица

Поглеждайки напред в икономическия календар, акцентът ще бъде върху председателя на Фед Пауъл говори, решение за паричната политика от Банката на…

златни фючърси

Закупуване на Dip през август златни фючърси

В случай, че „рискът“ се превърне в тема по-късно тази седмица, дълго през август златните фючърси ще бъдат създадени като жизнеспособна търговия.

Американските ведомости са отново във фокус

Американските индекси са стабилни в бичи територия

За момента възходящият тренд в американските индекси остава валиден, тъй като краткосрочните търговци се активизираха и купиха най-новия спад.

Gold Rushes Higher – Страх от търговската война & Оценете Надежди доминират

В петък златото от благородни метали скочи нагоре, пърхайки под 15-седмичния връх 1344, поставен в предишната сесия. Златото е бичи..

USD / CAD

USD / CAD: Съпротивлението на Фибоначи е високо

Въпреки че отнема сериозно внимание на изявлението за лихвения процент на BoC, макро 78% нивата на корекция на Фибоначи са високи.

USD / CAD

Ежедневен брифинг, 29 май – обхващане на пазара & Прогноза за икономическите събития

С поглед напред към днешния календар, е относително спокойно за останалата част от азиатската сесия и по-голямата част от европейската сесия на…

Американските акции се увеличават

CME пуска Micro E-mini продукти

Новите Micro E-мини осигуряват на американските търговци възможността да ангажират индексите, като използват намален ливъридж и намалени маржин изисквания.

Докладът за БВП на Обединеното кралство е първи на дневен ред

Седмичен Outlook, 27-31 май: Топ 5 икономически събития за гледане тази седмица

С поглед към следващата седмица икономическият календар предлага няколко катализатора от първо ниво, които могат да ни помогнат да определим по-нататъшните тенденции на…

щатски долар

План за скалпиране за EUR / USD

По време на пресата (около 12:30 ч. EST), EUR / USD заплашва да разшири днешния диапазон от 29 пипа до надолу.

масло

Преобръщане се приближава за суров нефт WTI

При фючърсите на суров петрол WTI започваме да наблюдаваме първите значителни разделения на обема между договорите от май до юни.

ОЩЕ НОВИНИ Що се отнася до пазарите, да бъдеш в крак с важни икономически събития и да разказваш новини е работа на пълен работен ден. Независимо дали е активен търговец на ден или дългосрочен инвеститор, необходимостта да бъдете актуална е тази, която трябва да бъде удовлетворена всеки ден. Емисията за новини на FX Leaders е чудесен начин да останете на върха на променящия се глобален пазар.

Всичко, от което се нуждаете в FX News Service

Ако имате някакъв опит на финансовите пазари, тогава знаете, че има изобилие от новинарски услуги на форекс, достъпни онлайн. Много от тях предлагат безплатни актуализации и сензационни заглавия, докато други са базирани на абонамент. В зависимост от вашите индивидуални нужди, много от тези опции могат да бъдат жизнеспособни алтернативи. Разбира се, не всички услуги са създадени еднакви. Емисията за новини на FX Leaders е уникално място за всички неща, изправени пред валути, CFD, фючърси и криптовалути. Независимо дали търгувате със суров петрол или евро, важните събития за деня ще бъдат разгледани задълбочено, своевременно. Най-хубавото от всичко е, че тази FX услуга за новини е 100% безплатна. Възможността за четене между редовете е голяма част от успеха на търговеца. Без подходящия контекст потенциалното въздействие на пазара на актуална новина или планирано икономическо събитие може да изглежда загадка. Разбирането на събитието, кои пазари ще бъдат засегнати и как да спечелите от действието са умения, получени от дългогодишен опит. Тук влиза екипът на FX Leaders – те имат ноу-хау, за да разпознаят кои новини са двигатели на пазара и кои са просто шум.

Форекс новини за всички неща, 24 часа на ден, 5 дни в седмицата

Възходът на дигиталния пазар направи активна търговия почти 24 часа в денонощието, 5 дни в седмицата. Както казва старата поговорка, „парите никога не спят. “ Що се отнася до съвременната активна търговия, по-истински думи е трудно да се намерят. Без значение дали сте търговец в Азия, Близкия изток, Европа или Съединените щати, играта е налице и възможностите са налице. Въздействието, което една значителна новина може да окаже върху пазарите, е огромно. За съжаление, валутните новини не се ограничават до нашите будни часове. Не би ли било хубаво да знаете какво ще се случи, докато сте далеч от екрана за търговия и как ще бъдат засегнати вашите отворени позиции? Не търсете повече от емисията новини на FX Leaders. С анализаторите, обхващащи азиатско-тихоокеанските, европейските и американските търговски сесии, никога няма да излезете от кръга, когато става въпрос за валутни новини. От Ню Йорк до Лондон до Токио, нашите анализатори са нащрек и разбиват пазарите в реално време. Ако будилникът ви не се включи и закъснеете на пазара, не се притеснявайте – бърз преглед на новините на FX Leaders ще ви върне в конкурентната водеща обиколка за нула време.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector