Разбиране на концепцията на Walton Chain (WTC)

IoT или Internet of Things създава чисто нова екосистема, а Walton Chain е свързана IoT с Blockchain, за да създаде нова дигитална ера. Съкращение от Wisdom Alters Label Trade Organization and Network, Walton Chain основно комбинира RFID технологията с blockchain, за да създаде система за управление на веригите за доставки.

RFID технологията е изобретена през 20-ти век от учен Чарли Уолтън, който играе основна роля в широк спектър от приложения, като например тя може да се използва за идентификация, мобилни плащания, продажба на дребно и за всичко.

Какво е Walton Chain (WTC)?

През 2016 г. разработчиците от Южна Корея и Китай обединиха усилия, за да пуснат Walton Chain или WTC. Името на изобретателя на RFID, този проект има за цел да подобри ефективността на веригата на доставки чрез разработване на иновативна система за управление.

Логистичната система е сложна и включва различни страни, които затрудняват бизнеса да се координира помежду си, който принадлежи към същата вертикала, докато системата расте. WTC управлява веригата на доставки чрез комбиниране на RFID технологии с блокчейн с цел да създаде надеждна и прозрачна бизнес екосистема.

ICO на Walton Chain (WTC)

Когато ICO на Walton Chain стартира, бяха издадени около 100 милиона монети на цена от 1ETH = 680 WTC ~ 0,001471 ETH. От общите монети в момента се предлагат 70 милиона монети, а останалите ще бъдат добивани през годините, въпреки че сега няма да се създават повече монети.

Тези монети се използват предимно за емитиране на подвериги, разпределяне на обмен на активи, лихва от дивиденти, децентрализиран обмен и разпределена система за гласуване и управление. В момента общата пазарна капитализация на WTC е $ 442 560 134 USD на стойност $ 17,77 USD.

Къде да купя / продам монета Walton

Когато става въпрос за търговия, покупка или продажба на WTC, това е изключително лесно, тъй като монетата е включена в редица борси за криптовалути, включително някои големи имена, а именно. Binance, Kucoin, OKEx, Coinnest, HitBTC, Coinlink, COSS, Coinrail и Allcoin.

Подверигите на веригата Уолтън

В екосистемата на Уолтън Walton Chain е родителската верига, която управлява подверигите, проследява транзакции и изпълнява интелигентните договори. Подверигите в WTC могат да бъдат създадени от всеки чрез технологията Walton Chain, която има свои собствени токени.  

Всяка от тези вериги се фокусира върху определени индустрии и дори може да избере алгоритъм за консенсус, различен от този на родителската верига.

Няколко предимства от отделянето на подверигата от WTC мрежата са:


  • Персонализирана блокчейн, за да отговаря на специфични бизнес нужди
  • Няма връзка с мрежовата активност или протокола на родителската верига
  • Проблемите в подверигата няма да потънат в цялата мрежа, тъй като по-голямата част от данните се намират в подверигата на бизнеса

Как действа Walton Chain?

IoT основно интегрира данните, събрани от устройства с активирана мрежа, в околната среда, за да изпраща и въздейства върху тези данни. IoT платформите са толкова мощни, че точно определя коя информация е полезна и коя може да бъде игнорирана.

Въпреки това, като централизирана мрежа, IoT изисква одобрение за свързване на устройствата. Тук Walton Chain идва с подход за осигуряване на децентрализиран достъп чрез внедряване на Value Internet of Things (VIot).

Силни страни

  • Разполага със собствен RFID чип, скенери и тракери
  • Стойността на нейната монета зависи от броя на подверигите, които има
  • Позволява проследяване на дребни артикули от началото до края
  • Използвайте реално използване, което помага за повишаване на ефективността на компаниите

Слабости

  • Собствениците на символи нямат дял във фирмата
  • Нейните Masternode печелят жетони, или когато жетоните се преместват от подверигите в основната верига или между подверигите, което означава, че по-ниски masternode връща

Силен екип

Екипът на Walton Chain има много опит с веригата за доставки. Xu Fangcheng, неговият основател, основава и компания за мъжки облекла, която струва около 7 милиарда долара. Съоснователят Do Sanghyuk преди е работил като директор на Корейската асоциация за стандартни продукти.

Главен учен, Ким Суки също е член на екипа, който е бивш вицепрезидент на Samsung. Друг член на този екип от 40 души, Wei Songjie, който е блокчейн инженер с трудов опит в Qualcomm и Google.

Walton Chain е нещо повече от просто платформа на веригата за доставки, това е технология, която позволява на хората да създадат своя собствена подверига. Популярният проект на пазара в момента, Walton Chain има потенциал да трансформира бизнес пространството.

Какви са възгледите ви за Walton Chain? Споделете вашите мисли и въпроси по-долу в коментари.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector