Топ 7 фирми за крипто маркетинг от 2021 година!

След публикуването на списък с най-добрите фирми за крипто маркетинг през 2020 г. решихме да актуализираме списъка за 2021 г. Когато избираме фирма за крипто маркетинг, е важно да вземем предвид опита на фирмата. Друго важно съображение трябва да бъдат услугите, предлагани от компанията. Ето списък на някои страхотни фирми за крипто маркетинг, които трябва да обмислите да използвате през 2021 година.

TokenMinds

TokenMinds е добре позната фирма за крипто маркетинг. Работи с множество фирми в крипто сектора. Фирмата се фокусира върху областите PR маркетинг, блокчейн маркетинг и маркетинг в общността. Освен това TokenMinds предлага услуги за разработка на блокчейн, управление на продажба на токени, създаване на WP, разработване на токени, маркетинг на проекти, първоначално предлагане на обмен и списък на маркери. До момента те са помогнали за стартирането на 38 първоначални предложения за борса, по време на които са събрали 75 милиона долара от 220 000 инвеститори. Всъщност компанията беше гласувана за водеща IEO маркетингова фирма през 2019 г.

TokenMinds постигна много в крипто сектора и спечели няколко награди. Основана е през 2016 г., което означава, че е една от най-старите фирми за крипто маркетинг в света. През това време компанията е работила с няколко фирми за пускане на пазара на техните проекти. Те включват Рем, Есенция и Целзий.  

Работата с TokenMinds беше добър избор за нас. Персоналът е професионален и опитен. Всички аспекти на нашия проект, включително промоцията на проекта, бяха обработени професионално. Те управляваха всеки детайл от маркетинговите усилия, за да гарантират, че можем да постигнем целта си. 

Работата с TokenMinds е чудесно решение. Те предлагат на клиентите измерими цели. Компанията е работила по няколко големи проекта с голям успех. Освен маркетинг на проект, екипът на TokenMinds има и опит в разработването на портфейли и токенизирането на активи.

LimeChain

Limechain е агенция за консултиране и развитие на блокчейн. В основата на компанията е убеждението, че резултатите говорят сами за себе си и че блокчейнът ще бъде революционна технология. Компанията се движи от тези две вярвания. Те имат за цел да помогнат за пионер в растежа на блокчейна, която е новаторска технология. Вярата им в силата на резултатите и вярата им в блокчейна е това, което засилва техните операции. Потребителите могат да очакват всеки аспект от техния проект да бъде обработен професионално.

LimeChain е член на различни браншови организации като Hyperledger, R3, Linux Foundation и Ethereum Alliance. Това им дава глобално присъствие, което им позволява да следят най-новите разработки в света на блокчейн.

Изборът да работим с Ник, Джордж, Влади и Крис е наистина едно от най-добрите решения, които сме взели! Те са свършили чудесна работа, разработвайки блокчейн частта от нашето решение за производствената индустрия. Определено бихме препоръчали този страхотен екип на други проекти, които се стремят да направят разлика с помощта на блокчейн!

Основната услуга на фирмата включва подпомагане на техническата идея и прототипирането на проекти. За да постигнат това, те използват гъвкав подход, за да създадат минимално жизнеспособни и мащабируеми продукти. Освен това те осигуряват постоянна поддръжка за решения, които помагат да се представят на пазара.

Агенция Kaikoku Co., Ltd.

Кайкоку помага на международни фирми да се локализират в Япония и да създадат силна и дълготрайна общност за ICO, марки, фирми и проекти. Компанията се гордее, че е в състояние да се справи с управлението на социалните медии. Те помагат за управлението на акаунта в социалните медии на различни марки. За да направят това, те обикновено помагат на клиента да измисли вирусно съдържание, което помага да се разпространи думата по даден проект. Със своя опит и опит те могат да помогнат на компанията да успее.

Kaikoku е японска агенция, която има за цел да донесе Япония на света. Те работят, за да гарантират, че международни фирми, влизащи в Япония, и японски фирми, търсещи глобална експозиция, могат да го направят компетентно. Тяхната цел е да повишат осведомеността на марката за всеки проект, използвайки силата на интернет.


Агенция SICOS

SICOS има за цел да бъде едно гише за краудфандинг в цяла Европа. Те предоставят на своите клиенти необходимите им съвети на различни нива на ICO процеса. Компанията помага за структурирането на автомобила на ICO чрез компетентни глобални партньори. Те се справят с токеномиката, осигуряват спазване на най-добрите практики, свързват проект със стратегически партньори и много други.

SICOS, базирана в Люксембург, помага на компаниите да структурират законно стабилен ICO автомобил. За да постигнат това, те използват своите високо компетентни глобални партньори, за да анализират токеномиката на всеки проект. Агенцията вярва, че за успеха му са необходими най-добри практики за ICO проект. Те работят неуморно, за да гарантират, че това ще се случи.

ЕМУРГО

ЕМУРГО е глобална блокчейн технологична компания, която предлага решения за стартиращи компании, правителства, предприятия и разработчици. Те разработват решения за фирми, създават инструменти за разработчици, инвестират в стартиращи компании и помагат за разпространението на образованието по блокчейн. Компанията има присъствие в над шест държави, включително Индия, САЩ, Сингапур и Индонезия.

Освен че помага да се предлагат на пазара проекти, свързани с блокчейн, EMURGO предлага няколко важни услуги. Тези услуги включват ИТ консултантски услуги и разработка на UI / UX. Те разполагат с професионални експерти в бранша, готови да помогнат на компанията да трансформира, внедри и поддържа своята инфраструктура. Тяхната подкрепа се предоставя на всеки проект, доколкото е необходимо.

Агенция Blockchain Intelligence Group

Blockchain Intelligence Group е консултантска фирма, която предлага повече от основни консултантски услуги. Те се поставят на мястото на своите клиенти и привеждат целите си в съответствие с тях. След това компанията работи, за да отключи пълния потенциал на инвестицията в блокчейн проекта. Blockchain Intelligence Group постигна своя успех благодарение на успешни и професионални взаимодействия с клиенти. Когато започнем да работим с клиент, ние се стремим да гарантираме, че няма да нарушим нормалния работен поток на компанията, докато даваме измерими резултати.

Компанията е разработила различни инструменти, съчетани с екипа си от опитни следователи. Тези инструменти са предназначени да гарантират, че компанията намалява всички правни рискове, свързани с работата в сектора на блокчейн. Работейки с агенцията, стартиращите компании в света на блокчейн могат да избегнат правните клопки, пред които са изправени повечето фирми в сектора.

Агенция Yellow Mango

Жълто манго е дигитална агенция, която предлага на своите клиенти професионални услуги в маркетинга на техните продукти. Те се справят с всички аспекти на маркетинговата кампания от откриването до завършването. Компанията ще събира данни, които ще помогнат да се определи количествено успехът на техните усилия.

Основните им области на фокус са цифровите консултантски услуги и дигиталният маркетинг. С тяхно съдействие клиентите могат да стартират успешни кампании за дигитален маркетинг, които им помагат да увеличат максимално възвръщаемостта на инвестициите си за рекламни долари. Екипът се състои от екип от опитни професионалисти от различни индустрии.

Някои от решенията, които клиентите получават, включват корпоративна архитектура, бизнес анализ, системен анализ, дигитален маркетинг и собственост върху продукти. Като част от усилията за дигитален маркетинг, компаниите ще получат услуги като Google Analytics Consultancy, платен маркетинг в търсачки, маркетингови кампании по имейл, създаване на съдържание и копирайтинг и SEO услуги.

Агенция за решения на Awapal

AWapal Solutions е създадена през 2012 г. Постигна много след тях. Компанията използва иновативни технологии, за да предложи своите услуги за дигитален маркетинг. За да предложат своите услуги, те включват най-новото в мобилните и уеб технологиите. Те обаче не са специализирани в блокчейн сектора. Въпреки това всеки базиран на блокчейн проект, който се нуждае от професионални услуги, може да има достъп до тях.

Те предлагат различни услуги, включително консултантски услуги, където съчетават бизнес експертиза с най-новите иновации за определяне на нови бизнес продукти и услуги. Агенцията също така ще помогне при проектирането на проект, за да гарантира, че те решават предизвикателства за подобряване на потребителското изживяване. Освен това те помагат при проектирането и експлоатацията на даден проект, като се включват активно в процеса на разработване на софтуер. Awapal Solutions също участва в внедряването и функционирането на даден проект, за да гарантира, че той е успешен.

Когато бизнесът расте, става трудно да се водят организирани цели записи. Но моите специални благодарности са на Awapal Solutions, които ми предоставиха персонализиран софтуер за моята принудителна матрица & ми показа пътя как да запазя нещата по последователен начин. Трябва да кажа, лесен за употреба доставчик на софтуерни услуги, който ми помогна да просветля по бизнес цел. Със сигурност ще се свържа с компанията за бъдещия ми бизнес план.

Обобщение

 Докато много агенции са опитвали силите си в дигиталния маркетинг в блокчейн сектора, малцина са съществували толкова дълго, колкото Tokeminds. Всяка компания, която се нуждае от професионална помощ за маркетингови нужди, трябва да обмисли възможността да се свърже с тях.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector