Mobile Gaming намира крипто решение за проблеми с fiat

Докато криптовалутите са докоснали много индустрии, най-яркото въздействие от тях е върху хазартната и хазартната индустрия. Индустрията, която беше помрачена от закъсненията и ограниченията на фиат и регулирани финансови посредници, най-накрая изглежда има решение.

Крипто решение за проблеми с фиат

Разработчиците на игри и продуцентите работят неуморно, за да гарантират, че техните игри са забавни и запомнящи се за любителите на игрите. Но поради закъсненията, причинени от фиат и финансови институции, индустрията е измъчвана и клиентът трябва да чака някъде седмици, за да получи плащанията си. Част от това разработчиците и потребителите трябва да поемат ненужни такси за транзакции и комисионни. Това оставя разработчиците на игри с пределни печалби, които оказват влияние върху средствата им за следващото разработване на игри.

Друг проблем, който възпрепятства растежа на индустрията, са измамите и злоупотребите. Тъй като повечето от покупките на игри са виртуални, избягването на измами е наистина трудно. Много често срещан случай на измама в игралната индустрия е, когато геймър е платил за виртуален предмет или лиценз за игра, но никога не го е получил. Без много физически проследяване или доказване, че виртуалните предмети или лицензи за игри не са получени, геймърите обикновено имат много малко доказателства, за да получат възстановяване на сумата от банката. Това е и случаят, когато разработчикът на играта всъщност не възнамерява да измами, но поради някои трудности не получава плащанията.

Crypto дава отговор на всичко това. Тъй като криптовалутите се основават на блокчейн книга, прозрачността на книгата е естествен елиминатор на измами, тъй като всички записани данни са постоянни и постоянно достъпни. Също така, трансферът на стойност между разработчика и геймъра е по-бърз и по-евтин от традиционните фиат методи.

MobileGO перфектен партньор на игрите

MobileGo е ERC-20, който е създал различни партньорства на някои от най-популярните игри. Освен всички функции, които блокчейнът и криптовалутите предоставят на разработчиците на игри, токенът предоставя и отстъпки в транзакциите, заедно с награди за потребителите.

Следователно API, издаден от компанията, е с отворен код и ще бъде достъпен за всички. Има и такси, начислявани от блокчейна Ethereum, но тези такси могат да бъдат платени от жетоните MobileGo чрез API режима на плащане. Отделно от това, екипът се е опитал по най-добрия начин да остане прозрачен и непрекъснато се опитва да се интегрира с водещи решения като Mobile Metamask. API за плащане MobileGo може да бъде изчистен със стандартна ETH такса и може да се промени от ETH на MGO за по-лесна логистика.

Ето пример за разработчик, който покрива такси в MGO: потребителят прави покупка в игра, която възлиза на 10 MGO токена, таксата излиза 0,1 MGO, така че разработчикът получава 9,9 MGO след плащането на 0,1 такса. Ако потребителят покрие таксата, той в крайна сметка харчи 10,1 MGO, а разработчикът получава 10. В сравнение с ETH плащането на такси за транзакции в MGO излиза значително по-евтино.

Също така си струва да се отбележи, че екипът може да предостави персонализиран API, който може да се използва за повишаване на таксата зад транзакция, за да се финансира конкретна кауза, избрана от разработчика, може би благотворително дарение. В този случай част от общата цена на транзакцията ще бъде препратена към благотворителна организация.

Представените тук примери за такси и плащания зависят от мрежата ETH и не отразяват настоящата / предишната / бъдещата ситуация, те се използват единствено за предоставяне на точно обяснение на механизма на API.

Новият API за плащане с отворен код на MobileGo има за цел да предостави на разработчиците и потребителите повече възможности, подобрена използваемост и ефективност на разходите при използване на MGO като начин на плащане. Екипът заяви, че в момента участва в преговори с потенциални партньори, които биха могли да използват новия API за плащане с отворен код на MGO на своите платформи или в играта.

MobileGo гарантира, че е с отворен характер и прозрачност с пускането на своите GitHub. По този начин позволявайки на общността да участва и да допринася с програма за награди, за да възнагради участниците.

Разработчиците ще могат да интегрират този API в своите игри, за да използват MGO като директен метод на плащане. Целият код е достъпен в официалния акаунт на GitHub на отборите.


Неотдавнашното издание на екипите несъмнено ще помогне да се увеличи приемането на MGO в игралната общност като начин на плащане.

ето няколко други разработки, с които MGO работи, като –

  • Интелигентен договор за децентрализирано сватовство в турнири
  • eSports платформа (изградена върху интелигентния договор)
  • Интеграция на API за плащане с нашия предстоящ MGO Store

Тъй като игралната индустрия процъфтява популярността си, MobileGO и други подобни монети могат да предоставят важен случай на използване, който ще помогне на геймърите и разработчиците на игри да процъфтяват безпроблемно.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector