Криптовалутни брокери, на които можете да се доверите

Ако искате да инвестирате в активи за криптовалута за първи път, тогава най-лесният и безопасен начин да направите това е чрез брокер за криптовалути. Брокер за криптовалути улеснява процеса на закупуване на криптовалута, като осигурява сигурно и надеждно място, чрез което да направи това.

На пазара има много от които да избирате, но има голяма диференциация по отношение на нивата на сигурност, които предлагат, и възможностите за търговия, които те възлагат на своите потребители. На тази страница ще обсъдим най-сигурните брокери в бизнеса с криптовалути, за да знаете кои да използвате.

Защо безопасността е важна, когато става въпрос за брокери?

Подобно на банката, винаги трябва да търсите най-сигурния биткойн брокер, който можете. Това е така, защото по същия начин като банката, брокерът за криптовалути ще се грижи за активи, които могат да бъдат оценени в стотици или дори хиляди. Като такова, последното нещо, което искате да изпитате, е да влезете в своя брокер за криптовалути един ден, за да научите, че всичките ви активи са откраднати.

За съжаление, има само няколко примера за това само през последните 12 месеца. В някои случаи активите бяха заменени. В други търговците им губят значителни суми. Дори при най-сигурните брокери това все още може да се случи, но вероятността това да се случи се намалява много повече. Най-добрият съвет, който можем да ви дадем, е да използвате портфейл за криптовалута, тъй като те са много по-надеждни от гледна точка на сигурността. Намирането на един от най-сигурните биткойн брокери обаче е поне добро начало.

Топ 5 сигурни брокери за криптовалута

Следователно въпросът е кои са най-сигурните брокери за криптовалути? Е, в този раздел сме съставили списък с онези, които смятаме, че имат най-добрите мерки за сигурност и опит в бизнеса.

eToro

eToro е вероятно най-разпознаваемата марка в брокерския бизнес за криптовалути. Първоначално специализирана в биткойн CFD, платформата разшири своята дейност много и предлага разнообразни начини за търгувайте с криптовалутни активи.

Можете да прочетете изчерпателно eToro преглед тук на Cryptimi.

Част от причината, поради която са стигнали до там, е чрез строгите мерки за сигурност, които са ги превърнали в изпитана и надеждна платформа, която търговците да използват. Използването на защитни стени и криптиране на данни е един от начините, по който те извършват това, докато двуфакторното удостоверяване (“2FA”) предлага защита на колан и скоби за акаунти. Освен това те се регулират от финансови органи от най-високо ниво и са уважавано име в бизнеса.

IQ опция

IQ Option са многократно печеливш брокер за криптовалути и се считат за едни от най-сигурните брокери на пазара. Освен че осигуряват стриктна KYC процедура при качване на борда и ви позволяват да направите своя акаунт толкова частен, колкото желаете, те редовно предоставят на търговците ръководства за всякакви неща – включително сигурност. Те също предлагат двуфакторно удостоверяване сред другите настройки за сигурност на акаунта, които гарантират, че личните ви данни и активите ви никога не са компрометирани. 40 000 000 регистрирани потребители могат да удостоверят своята надеждност, която се гарантира от CySEC (Кипърска комисия за ценни книжа и борси) и FSA (Орган за финансови услуги на Сейшелските острови), които ги регулират и лицензират.

Плюс 500


Тази компания, базирана в Обединеното кралство, предлага на търговците избор от над 2000 финансови инструмента. Това е фирма, специализирана в биткойн CFD и им е разрешено да го направят благодарение на лиценз, издаден от Британския финансов регулатор (FCA). Те разкриват всички свои финансови подробности и са публично търгувана компания на Лондонската фондова борса. Като такова всичко, което се случва зад кулисите на тяхната платформа, е публично известно, така че можете да сте сигурни, че нищо неприятно не се случва.

В съответствие с правилата за парите на клиентите на Финансовото управление, всички средства на потребителите се държат отделно от фирмите, така че вашите средства винаги са защитени, независимо какво се случва със самия брокер. Благодарение на това те са постигнали една от най-високите оценки от потребители както в Google Play, така и в Apple App Store.

XTB

XTB предлага четири лиценза, FCA (Великобритания), CySec (Кипър), KNF (Полша), IFSC (Белиз) и има офиси по целия свят. Това е първата им гаранция за сигурност, тъй като те са добре наблюдавани и имат физическо лице, към което да бъдат преследвани. Те също така използват сигурна SSL връзка и имат одобрение от знаменитост от Мадс Микелсън, за да добавят още повече доверие към своята марка.

Coinmama

Coinmama са един от най-старите брокери на криптовалути в бизнеса и фактът, че са издържали теста на времето, е първият показател, че те са надеждни, защото вече са изпробвани и се доверяват на хиляди потребители. Въпреки че предлагат бърза проверка, която отнема само няколко минути, това гарантира защита от измами и поддържа профила ви в безопасност. Те обещават най-високите стандарти за сигурност и поверителност и точно това получавате от тях.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector