3 от най-добрите криптовалутни залагащи монети за начинаещи

Ако държите криптовалута Proof-of-Stake, тогава може да успеете да заложите монетите си, за да спечелите безопасна, пасивна доходност, обикновено в диапазона от 5-20% ГПР. Понякога това е прост процес, изискващ само няколко щраквания, за да започне да генерира печалба, докато друг път може да е сложна, рискована задача, която е най-добре да се остави на експертите.

За онези, които тепърва ще се справят с залагането на криптовалута, най-добре е да се придържате към удобни за начинаещи активи, поддържайки нещата ясни и намалявайки рисковете до минимум. Ето три от най-добрите криптовалути, с които да започнете да залагате сега.

Qtum (QTUM)

Qtum (произнася се Quantum) е усъвършенствана платформа за прилагане на блокчейн, която започва доста бурно още от стартирането на нейната основна мрежа през 2019 г. Платформата взема най-добрите части на няколко други по-стари блокчейн системи и ги интегрира в едно комбинирано решение, което произвежда нещо, което е повече от сумата на неговите части.

Подобно на много по-нови блокчейни, Qtum работи на енергоефективен механизъм за консенсус Proof-of-Stake (PoS), но също така използва виртуалната машина Ethereum (EVM) чрез персонализиран слой, известен като Абстрактен акаунт слой (AAL) за захранване на интелигентни договори. Тази настройка е проектирана да бъде възможно най-достъпна за бизнеса и предприятията, като им позволява да създават и прилагат свои собствени интелигентни договори с каквато и да е бизнес логика, от която се нуждаят.

Въпреки че Qtum е предназначен за корпоративно приемане, токенът Qtum (QTUM) е достъпен за всички и е един от най-лесните активи за залагане. Токенът QTUM е поскъпнал с повече от 50% през последната година, което в комбинация с годишната му доходност от над 6,3% (към момента на писане), прави QTUM един от най-високодоходните активи по отношение на абсолютния капитал признателност.

Миналия месец, Qtum активира надстройката си за офлайн залагане, което е може би най-лесният и безопасен механизъм за залагане там. Вместо да се налага да стартирате пълен възел (по същество портфейл с много данни, работещ на компютър), притежателите на QTUM вместо това делегират своите активи на Super Staker. Това е изцяло без лишаване от свобода, като елиминира риска от загуба, като същевременно намалява масово намаляването на бариерата за влизане за QTUM залагане, което го прави идеален за начинаещи.

Криптовалута (NWC)

Малко платформи могат да се похвалят, че са толкова подходящи за начинаещи, колкото NewsCrypto, платформа, която има за цел да направи търговията с криптовалута по-достъпна и по-печеливша, като предоставя широка гама от образователни ресурси, прозрения за пазара и инструменти за търговците на криптовалути.

От стартирането си миналата година NewsCrypto забеляза своята популярност в небето, благодарение на огромното разнообразие от инструменти и функции, които предлага продуктът – което го прави платформа, която трябва да се използва за много търговци на криптовалута. Тези функции включват NewsCrypto Academy, безплатен, организиран образователен курс за търговия с криптовалути, който обхваща основите на по-напредналите стратегии за търговия.

На NewsCrypto потребителите ще намерят и може би най-обширната гама от инструменти за пазарен анализ, достъпни навсякъде, включително симулатор на търговия, автоматично откриване на арбитраж, анализ на настроенията и инструменти за предупреждение за китове – плюс десетки други, които могат да бъдат отключени с план за членство в NewsCrypto, използвайки NewsCrypto Coin (NWC) и други методи за плащане.

Активът NewsCrypto Coin също е един от най-простите за залагане. Потребителите, които държат NWC във външен портфейл, могат просто да се насочат към раздела за залагане на уебсайта NewsCrypto, където могат да изберат колко NWC монети искат да заложат и да изберат продължителност на залагане. След това те ще могат да прехвърлят своя NWC на ​​посочения адрес, след което ще бъде приложена доходност до 30% APR.


Протокол Orion (ORN)

Протокол от Орион е проект на DeFi с отворен код, който работи за обединяване на ликвидността от множество различни доставчици на ликвидност и предоставянето й под една децентрализирана платформа. Това по същество позволява на потребителите да имат достъп до ликвидността на целия крипто пазар, без да е необходимо да прескачат няколко борси, да губят попечителството над своите крипто активи или да страдат от приплъзването, което може да дойде при неликвидните пазари.

Широко обявен за един от най-обещаващите проекти през 2020 г., Orion Protocol (ORN) излезе на пазара след разпродажба на Dynamic Coin Offering (DYCO), стартирана от DAO Maker. Платформата вече е установила многобройни партньорства с други обещаващи платформи, включително AllianceBlock, Elrond и Holochain, и е разработила повече от дузина потоци от приходи.

Изображение: протокол Orion

За разлика от QTUM и NewsCrypto, които могат да се залагат чрез портфейли, ORN може да се залага само чрез депозиране на токени в BitMax или KuCoin и насочване към раздела за залагане. Понастоящем това предлага около 39% ГПР, но това вероятно ще бъде намалено след 22 октомври 2020 г., когато бъде зададен нов ГПР. Технически това е пример за предварително залагане, тъй като протоколът Orion трябва да пусне пълното решение за залагане на собствена платформа на по-късна дата, но все пак работи за генериране на безопасна доходност.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector