Индийските криптовалути не са възпрепятствани от отказа на Върховния съд да отмени забраната на RBI

реклама Phemex

Върховният съд на Индия отказа да разреши временния престой на крипто забраната, наложена от централната банка на страната RBI. Криптообменът като WazirX, PocketBits, Coindelta и Bitbns обаче не се въздържа.

Крипто борси, за да продължат тегленето или не

В днешното съдебно заседание, където Върховният съд изслуша една петиция срещу крипто забраната, наложена от централната банка на страната Резервна банка на Индия (RBI), съдът отказа да предостави временен престой.

Петицията е подадена от Интернет и мобилната асоциация на Индия (IAMAI), която включва и редица крипто борси на страната. Сега съдът реши да изслуша петицията на IAMAI наред с други на 20 юли. Преди днешното заседание потребителите на крипто се надяват, че съдът може да разреши престой. Изглежда обаче, че криптообменът не се смущава от това и е намерил алтернативни начини.

Една от борсите за криптовалута, PocketBits има този фиксиран Twitter в официалната си дръжка в Twitter.

Депозитите от INR може да не са налични след 5 юли, но тегленията от INR ще бъдат налични дори след това. Потребителите могат да Теглет INR по всяко време. Крипто тегленията и депозитите са винаги на разположение без никакви ограничения.

– PocketBits (@PocketBitsIndia) 3 юли 2018 г.

По-късно обаче PocketBits споделиха още едно съобщение в Twitter,

„Повтаряйки точката за теглене на INR, настоящите ни банки ни дадоха удължение, за да изплатим всички средства, това не означава, че ще имаме функциониращи банкови сметки за неопределено време. Ще уведомим нашите потребители дни по-рано, преди тегленията да бъдат напълно спрени. “

Е, това със сигурност е преминаване към техния Pinned Tweet, но борсата ще уведомява потребителите си. Обаче друг обмен Bitbns изглежда е по-смел.


Обмен на актуализации

Bitbns потвърди, че борсата ще продължи както INR депозити, така и тегления след 5 юли 2018 г..

P.S. Това беше потвърдено от съосновател, за да смачка Индия.

– Coin Crunch India (@coincrunchin) 3 юли 2018 г.

Това със сигурност връща надеждата за хората, но както много други потребители, ние също се чудим как тази борса ще го направи така. Един потребител CRYPTO BAT, се осмели да отгатна, докато коментира,

„Възможно само ако всички служители и техните роднини, членове на семейството поставят цялата си банкова сметка в това.“

След като потвърдиха на потребител, че това, което са публикували в Twitter, е вярно, обяснението им за причината беше

„Засега потребителите могат да продължат да търгуват. Бихме гарантирали, че потребителите са информирани за последните събития, независимо дали става въпрос за теглене на INR или депозити. “

Със сигурност ще имаме очи и уши за това как тази борса планира да постигне това.

Предложена статия: Защо 5 юли е важен за крипто бизнеса и инвеститорите в Индия

Алтернативни решения

Междувременно, въпреки неблагоприятния резултат от съда, засега Coindelta стартира мобилното си приложение за потребителите на android.

Чакането най-накрая приключи! #Coindelta пусна своя #Подвижен заявление за #android потребители!

Вземете го тук сега: https://t.co/D46rsujTyA pic.twitter.com/n4TNMmfD45

– Coindelta (@coindelta_) 2 юли 2018 г.

Времето на стартирането със сигурност казва нещо, ударете се в средата на забраната за RBI. Но оптимизмът на размяната е похвален, макар и твърде много. В разгара на всичко, WazirX, известна крипто борса излезе с „най-легалния начин за покупка / продажба на крипто в Индия след забраната на RBI“.

Много от вас тревожно питат: „Какво се случва след 5 юли?“ Работим върху решение и сме готови да ви го разкрием! ?

Представяме ви най-безопасния и легален начин за осребряване / изваждане от крипто в Индия – P2P превод! ⚡️https://t.co/NLhygPWhOd

– WazirX (@WazirXIndia) 27 юни 2018 г.

Преди няколко дни борсата сподели този блог, където те говорят за алтернативното решение, върху което са работили, за да гарантират, че потребителят може да продължи да купува / продава крипто, дори след забраната на RBI на 5 юли.

В своето решение за криптообмен P2P те споменават,

„При Peer-to-Peer трансфер можете да купувате и продавате крипто за INR директно помежду си, без никакви караници. Това е поглед към децентрализираното бъдеще! ”

Всички са обнадеждени въпреки решението на съда днес, тъй като петициите ще бъдат комбинирани за 20 юли, RBI трябва да отговори след 7 дни и шансовете са колкото благоприятно, толкова и неблагоприятно. Освен това, според съобщенията властите изготвят наредби и може да се очаква да бъдат представени през следващите месеци. Песимистично обаче е, че ако съдебните разпореждания не работят в полза на крипто, крипто борсите в Индия изглежда са намерили своя начин да гарантират, че крипто пазарът продължава да работи в страната.

Какви са вашите възгледи за алтернативите, които борсите измислят? Споделете вашите мисли в раздела за коментари по-долу!

За да следите актуализациите на DeFi в реално време, разгледайте нашата емисия за новини на DeFi Тук.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector