Доналд Тръмп играе Дядо Коледа за биткойн инвеститори; Обещава положителни промени

реклама Phemex

Точно след Коледа, Тръмп се превърна в Дядо Коледа за биткойн инвеститорите, като индиректно приема биткойн, като събира данък върху същия. Косвеният данък на правителството на САЩ. наречен „лабиринт данък“ беше въведен късно с много положителни промени за американските биткойн инвеститори.

Ето извадката от решението и как то ще се отрази на индианския инвеститор

След 31 години се очакваше такова голямо решение да даде тласък на пазара, въпреки че никой от американците никога не е очаквал такъв вид сметки, които могат да нарязват седем доходни раздела на четири и да ги свалят по отношение на данъчната структура.

За биткойнърите (термин, използван за инвеститори в биткойни), може да се счита за закон за постигане на компромис, съобразен с дялове II и V на едновременното определяне на финансовия план за въвеждане на мито за паричната година 2018, отбелязан в закон от президента Тръмп, спира потенциална значителна разпоредба.

Тъй като този данък ще помогне на биткойнърите по следния начин

  • Данъкът трябва да се плаща за търговия с биткойн

Докато промяната на биткойн във фиат беше облагаема, купуването на физически неща с крипто беше облагаемо, сега дори крипто към крипто се облага, което ефективно прави всички биткойн транзакции добре и облагаеми. И промяната е въведена в началото на календарната 2018 година, само след дни.

  • Човек може да плати данък върху биткойн в Bitcoin Cash

Всеки, който ще бъде облаган с данък за търговия с биткойн, трябва да плати данъка върху него. Тъй като биткойнът няма реална стойност или идентичност, съответно новите правила, споделени от г-н Тръмп, призовават за плащане на данъци чрез Bitcoin Cash. Това решение всъщност препоръчва биткойн като финансов инструмент, при който може да се извършва търговия и да се плащат данъци. В своя подкрепа екипът на Treil на Тръмп казва, че това е необходимо, тъй като американските инвеститори в биткойн се увеличават всеки ден.

  • Ще увеличи приемането му като глобална валута

Ако държава, която движи икономиката, приема биткойн, тогава определено ще стимулира пазара на биткойн и други криптовалути. Обещава силна легитимна валута под формата на биткойн.

Според New York Times всеки ден се увеличават общо 2,5 хиляди американски инвеститори, които са готови да инвестират в биткойн.

Каква може да е възможната причина за победата на Биткойн по време на президентството на Тръмп?

Това определено е победа на основателите на Биткойн, които косвено получават подкрепа от най-силната икономика в света. Най-добрата възможна причина за тази поддръжка може да бъде:

„Технологията Blockchain има потенциал да революционизира индустрията на финансовите услуги, икономиката на САЩ и предоставянето на държавни услуги и аз съм горд да участвам в тази инициатива“

Това изявление беше обявено от най-важния човек в президентството на Тръмп; който е назначен за директор на Управление по управление и бюджет при Тръмп. Това просто означава, че той самият се доверява на бъдещето на криптовалутите. Той се смята за най-вдъхновяващ и откровен човек, той изчисти мненията си още през юни 2017 г., че биткойнът е революция и страните, които няма да приемат или легализират тенденцията, скоро ще загубят своето влияние върху световната икономика.


Mulvaney е сред един от основателите на двупартиен Blockchain Caucus, основната работа на тази фондация е да обучава хората за Блокчейн пространство, крипто-валути, биткойн и др. Горното изявление е взето от една от срещите, които той беше домакин на BBC.

Ако все още се съмнявате защо биткойнът ще расте под президентството на чичо Тръмп, ето кратко резюме

  • Най-силната икономика в света с готовност го приема като финансов инструмент за търговия.
  • Най-лесният начин за извършване на транзакции, следователно безпроблемна банкова система, която американците обикновено поддържат.
  • Повишен процент на приемане на биткойн, тъй като хората следват смелите.

Продължавай да четеш Coingape за повече новини за най-горещите събития в света на крипто-валутите.

Споделете вашите мисли за биткойн през 2018 г. в коментарите по-долу или ни пишете на адрес [имейл защитен]

Представеното съдържание може да включва лично мнение на автора и зависи от пазарните условия. Направете проучване на пазара, преди да инвестирате в криптовалути. Авторът или публикацията не носят никаква отговорност за вашата лична финансова загуба.

За да следите актуализациите на DeFi в реално време, разгледайте нашата емисия за новини на DeFi Тук.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector