Биткойн слотове с най-висок RTP% – Прочетете нашите снимки за юли 2020!

В тази статия ще ви представя колекция от Биткойн слотове с най-висок процент на RTP.

RTP означава Връщане към играча, и колкото по-високо е, толкова по-добре. Например слот с 96% RTP ще върне 96 € за всеки 100 € заложен в играта – средно. При по-кратки игрови сесии можете да печелите или губите независимо от RTP, но в дългосрочен план вашите средни възвръщаемости имат голям ефект, ако RTP е по-висок, отколкото в средната слот игра.

Най-високите RTP биткойн слотове 2020 Purple shield logo

Вероятно знаете, че е вероятно къщата винаги да печели в казино игри в края. Но все пак има смисъл да преследвате по-високите RTP слот игри, за да дадете малък тласък на възможните си печалби. Тази статия ще ви представи много биткойн слотове с изключително висок процент на RTP.

Слот Blood Suckers от NetEnt.

Това е вампирски тематичен слот Кървави смукатели от NetEnt с много добър RTP от 98,0%. Blood Suckers е на място №4 в списъка ми с най-високи RTP биткойн слотове.

Обикновено процентът на RTP е около 96% в слот игрите, но този списък включва слотове с много високи RTP с дори 98% или повече. Като цяло всичко над 97% може да се счита за добър процент на RTP.

Този списък не е пълен списък на всички най-високи RTP слотове в света. Но вместо това целта ми беше внимателно да избера няколко най-високи RTP слота от много различни доставчици на слотове. По този начин списъкът има най-голямо разнообразие и изброява много различни видове страхотни високи RTP слотове, които могат да се играят с биткойн или други криптовалути.

Липсва ли любимата ви слот игра с висок RTP%? Моля, изпратете ми съобщение или уведомете всички в раздела за коментари по-долу!

Изброени са най-високите RTP биткойн слотове

Ето списъка ми с избрани биткойн слот игри с изключително висок процент на RTP. Първо, изброявам слотовете в номериран списък, а по-долу има въведения на всички слотове с изображения и основната идея.

Освен RTP Процент (Return to Player) също Летливост или Дисперсия се споменава, ако е известно. Математически има разлика в двата термина, но в реалния живот на хазарта те обикновено се използват взаимозаменяемо.

Накратко, а ниска дисперсия слот игри ще ви дадат по-малки печалби, но по-често. Слотове с висока дисперсия ще ви даде по-големи печалби, но по-рядко. Слотовете със средна вариация са някъде по средата.

Просто щракнете върху името на слот играта, за да превъртите надолу за повече информация. В момента има по-големи въведения в 7 слот игри, но скоро предстоят още, за да попълним списъка!

Връзките на доставчика на игри водят до отделните страници на доставчика на игри за повече информация за слота.


 1. Престоли на Персия (Tom Horn Gaming) – отклонение: високо – RTP: 98,83%
 2. 1429 Неизследвани морета (Thunderkick) – отклонение: ниско – RTP: 98,6%
 3. Бащата на котките (Прагматична игра) – отклонение: Неизвестно – RTP: 98,1%
 4. Кървави смукатели (NetEnt) – отклонение: ниско – RTP: 98,0%
 5. Лондонски ловец (Habanero) – отклонение: средно – RTP: 97,94%
 6. Roo Riches (iSoftBet) – отклонение: неизвестно – RTP: 97,66%
 7. Рубинът (iSoftBet) – RTP: 97,5%
 8. Голям лош вълк (Quickspin) – RTP: 97,34%
 9. Lucky Lady’s Clover (BGaming) – RTP: 97,31%
 10. The Book of Pyramids (BGaming) – RTP: 97,13%
 11. Børk the Berzerker (Thunderkick) – RTP: 97.3%
 12. 3 Charms Crush (iSoftBet) – RTP: 97,23%
 13. Златен влак (Прагматична игра) – RTP: 97,16%
 14. Tut’s Twister (Yggdrasil) – RTP: 97,1%
 15. Toki Time (Thunderkick) – RTP: 97,1%
 16. Тайната на Атлантида (NetEnt) – RTP: 97,07%
 17. Островът на съкровищата (Quickspin) – RTP: 97,07%
 18. Epic Joker (Relax Gaming) – RTP: 97,0%
 19. Ерик Червеният (Relax Gaming) – RTP: 96,96%
 20. Wildhound Derby (Play n ’GO) – RTP: 96,93%
 21. Extra Chilli (Big Time Gaming) – RTP: 96,82%
 22. Viking Gods: Тор и Локи (Playson) – RTP: 96,8%
 23. Кухненска драма: Sushi Mania (No Limit City) – RTP: 96,77%

Специални променливи RTP слотове (в зависимост от избора ви по време на игра)

 1. Mega Joker (NetEnt) – RTP варира между 85,28% – 99,0% в зависимост от вашия избор
 2. Money Train (Relax gaming) – RTP е 98,0% за бонус кръга Money Cart като закупена функция, в противен случай RTP е 96,2% по време на редовната игра.

Представяне на слотове и изображения

1. Престоли на Персия – Дисперсия: Висока – RTP: 98,83%

Престоли на Персия е 5 x 3 слот игра, публикувана през 2016 г. с отличен RTP процент от 98,83%. Дисперсията е настроена на Висока, което означава, че имате възможност да спечелите големи суми, но вероятно по-рядко.

Темата на слот играта е от Древна Вавилония. Слотът разполага с диви символи (герой Кир Велики), който замества всички символи с изключение на скатери. Scatter символите ще ви дадат Scatter печалби, които ще умножат общата ви печалба.

Също така има възможност за 5 безплатни завъртания в играта. Получаването на 3 разпръснати символа ще ви даде бонус играта „Зигурат на Вавилон“, където можете да спечелите още повече безплатни завъртания с по-високи множители.

Като цяло слотът Thrones of Persia работи добре и съдържа някои интересни функции. Графичната перспектива и анимациите не са на много високо ниво и слотът в даден момент се чувства остарял. Звуците и музиката обаче се изпълняват малко по-добре. Ако се интересувате от древна тематична слот игра с наистина отличен RTP от 98,83%, защо не опитате Thrones of Persia.

Тук можете да проверите биткойн казината, които имат Престоли на Персия и други слот игри Tom Horn Gaming в техния избор.

Това е слот игра Thrones of Persia от Tom Horn Gaming.

Това е слот игра Thrones of Persia от Tom Horn Gaming.

2. 1429 неизследвани морета – отклонение: ниско – RTP: 98,6%

1429 Неизследвани морета е тематичен слот за морско изследване с 5 барабана, публикуван през 2014 г. от Thunderkick. Процентът на RTP е отличен с 98,6%. Дисперсията е настроена на Ниска, което ще Ви даде по-малки печалби, но по-често.

Характеристиките на слота включват разширяващи се диви символи, които заместват всички други символи с изключение на бонус символа. Те се появяват на барабани 2, 3 и 4.

Бонус символът е Компасът и ако натиснете 3, 4 или 5 от тях, той ще ви даде съответно 10, 20 или 50 безплатни завъртания. Така че има промяна, за да спечелите много безплатни завъртания в тази игра.

Като цяло 1429 Uncharted Seas е много стилизирана слот игра. Не носи много лъскава или изцяло графика, но вместо това цялата дъска на слотовете е стилизирана двуизмерна карта с класически чертежи с морска тематика. Анимациите и звуците също работят много добре заедно.

Ако търсите класически и стилизиран слот с добро усещане, 1429 Uncharted Seas ще ви донесе това с отличен RTP от 98,6%. Моите препоръки към този слот!

Тук можете да проверите за биткойн казина, които предлагат 1429 Неизследвани морета и други слотове за Thunderkick в техния избор.

1429 Slot Uncharted Seas от Thunderkick.

Ето 1429 Неизследвани морета слот от Thunderkick.

Бонус играта превръща играта в тъмносиня тема с усещане за голяма буря в морето. В средата можете да видите разширяващия се див символ.

Бонус играта превръща играта в тъмносиня тема с усещане за голяма буря в морето. В средата можете да видите разширяващия се див символ.

3. Catfather – Отклонение: Неизвестно – RTP: 98,1%

Баща-котка е слот игра с 5 барабана от Pragmatic Play, публикувана през 2016 г. Catfather се отличава с много нацупени и аристократично изглеждащи … котки. Нямам представа дали слотът се опитва да бъде някаква смесица от Кръстник … и котки.

Независимо от това, RTP все още е отличен с 98,1%. Дисперсията е неизвестна, поне не можах да намеря надеждна информация за нея.

Играта на слот разполага с тези специални символи. Диви символи (Черните котки) заместват всички символи с изключение на Скатер. Също така има Случайни подредени Wilds които заемат цялата макара. Тази функция се появява произволно преди завършването на всяко завъртане на барабани 2, 3 и 4.

Ако ударите 3 или повече Скатерни символи (символът на мишката), получавате до 25 безплатни завъртания в бонус играта. Всички печалби от безплатни завъртания се умножават по 4.

В заключение Catfather е плавна слот игра с много специални функции. Анимациите и потребителският интерфейс работят добре както във всички слотове Pragmatic Play. Темата и графиката обаче са нещо, което обичате или мразите, така че този слот не е за всеки. Като цяло Catfather също има отличен RTP от 98,1%, така че си струва да тествате дали темата работи за вас.

Има и слот игра Catfather Part II, също публикувана през 2016 г., но тази игра има само среден RTP от 96,07%.

Проверете тази статия за Pragmatic Play, ако искате да видите кои биткойн казина имат Catfather в своя избор.

Слотът Catfather от Pragmatic Play.

Слотът Catfather от Pragmatic Play.

4. Кървави смукатели – отклонение: Ниско – RTP: 98,0%

Кървави смукатели е 5 x 3 вампирски тематични слот игри с ниска дисперсия и много висока възвръщаемост на играча от 98,0%. Така ще получите повече по-малки печалби, а по-големите ще се случват по-рядко. Много високият RTP обаче ще увеличи възможните ви печалби в сравнение със слот игра със среден RTP около 96%.

Характеристиките на слота включват Wild символи, които заместват всички символи с изключение на Scatter и Bonus символи. Ако ударите 3 или повече бонус символа последователно от най-ляво на дясно в активна линия за залагане, ще бъде предоставена бонус игра.

Има и безплатни завъртания, които трябва да бъдат спечелени. Скатер символите плащат общо залог по множителя (x), както и безплатни завъртания. Таблицата върви както следва:

 • 2 Скатер символа – Награди 2x залог
 • 3 скатер символа – Награди 4x залог + 10 безплатни завъртания
 • 4 скатер символа – Награди 25x залог + 10 безплатни завъртания

В заключение Blood Suckers е много качествена слот игра. Има много специални функции като Wilds, Scatters и бонус символи. Също така анимациите, графиките и звуците пасват много добре на темата и всичко просто работи. Моите препоръки за Blood Suckers!

Ако искате да опитате Blood Suckers, отидете тук, за да проверите кои биткойн казина поддържат NetEnt слотове.

Има и продължение на този слот, наречено Blood Suckers 2 с доста добър RTP от 96,94%.

Слот Blood Suckers от NetEnt.

Това е вампирски тематичен слот Blood Suckers от NetEnt с много добър RTP от 98,0%.

5. Лондонски ловец – отклонение: средно – RTP: 97,94%

Лондонски ловец е парна пънк тематична игра с 5 барабана, публикувана от Habanero през 2018 г. Вариацията е на средно ниво и RTP е много добър с 97,94%.

Функциите на слота включват Wild символи, Wild Expansion Feature и Multiplier Feature. Има и специална бонус игра.

London Hunter също е слот игра с наистина високо общо качество на игра на всички нива. Можете да прочетете повече подробности за този слот от статията за слот игри Habanero. Оттам можете също да видите кои биткойн казина имат Лондон Хънтър в своя избор.

Слот за London Hunter от Habanero.

Това е бонус играта с безплатни завъртания в London Hunter.

6. Roo Riches – отклонение: Неизвестно – RTP: 97,66%

Roo Riches е австралийски природен тематичен слот, публикуван през 2020 г. от iSoftBet. Общото усещане за игри е наистина добро с мистична и традиционна музика на Didgeridoo и доста добра графика.

Има наистина огромен брой специални функции като случайно срещащи се Cash Chip Spin, Lightning Bet и Free Spins.

Ако искате да прочетете повече за Roo Riches, статията iSoftBet има по-задълбочена статия за слота. Оттам можете също да проверите кои биткойн казина предлагат поддръжка за Roo Riches и други слотове iSoftBet.

Roo Riches слот от iSoftBet.

Това е слот игра Roo Riches от iSoftBet с огромен брой специални функции като Cash Chip Spin, Lightning Bet и Free Spins.

7. Рубинът – отклонение: Неизвестно – RTP: 97,5%

Рубинът е класически слот за диаманти или скъпоценни камъни, публикуван от iSoftBet през 2018 г. RTP е на много добро ниво с 97,5%.

Ако харесвате слотове, които приличат на традиционните игрални автомати в реалния живот, The Ruby прави това доста добре. Дори фоновият шум се състои от атмосфера в казиното, където хората водят разговори и играят слотове.

Все още има много специални функции. Има Wild Symbols, Ruby on Fire и Bonus Round функция.

Отидете тук, за да проверите кои биткойн казина имат The Ruby и други слотове iSoftBet в своя избор. Оттам можете да намерите и по-конкретна информация за специалните функции на The Ruby.

Слотът Ruby от iSoftBet.

Това е слот играта Ruby от iSoftBet. Обърнете внимание на традиционната перспектива за слот машини с много старочувствено усещане в Лас Вегас.

Слотът Ruby от iSoftBet.

Ето бонус играта с безплатни завъртания. Символът Ruby ще задейства обикновени Wild, Sticky Wild или разширяващи се Wild барабани.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector