Tron (TRX) Прогнозиране и анализ на цените през октомври 2020 г.

Прогноза на цената на Tron

През годините Tron се прослави като блокчейн компания с основна цел децентрализация на интернет. Компанията прави това, като предоставя на разработчиците благоприятна среда за изграждане и внедряване на интелигентни договори, както и децентрализирани приложения (DApps).

Родната валута на Tron – TRX има своя справедлив дял от добрите дни на пазара на криптовалути, но в момента заема 16-та позиция. Това не означава, че все още не може да прави чудеса. Екосистемата расте бързо и в тази статия ще разгледаме прогнозата за цените на Tron за октомври 2020 г..

Общ преглед на Tron (TRX)

Tron е основана през 2018 г. на блокчейн Ethereum, преди да мигрира към собствената си блокчейн през 2019 г. Оттогава блокчейнът отбелязва огромен успех с DApps и интелигентни договори. В момента той има над 700 DApps и в началото на август имаше близо милиард интелигентни договори.

TRX сега има пазарна капитализация от 1 806 113 768 долара и оборотно предлагане от 71 659 657 369 от общо над 100 милиарда. Текущата цена е

$ 0,025204 с 24-часов обем на търговия от $ 1,212,700,461.

Tron (TRX) Предвиждане на цените: Анализ

Дори TRX да е прекарал по-голямата част от годината с нисък ключ, той успя да достигне годишната висока цена от 0,042 долара на 3 септември. Това не продължи дълго, тъй като криптовалутата почти веднага започна низходящ ход, за да достигне бавно текущата цена от 0,0258 долара. Въпреки че месец септември не изглежда приятелски, това не беше много лошо за TRX, тъй като цената му все още е на по-високо ниво, отколкото през по-голямата част от годината.

Цената беше доста стабилна в сравнение с предходните години, когато показваше диви люлки нагоре и надолу. Това може да предполага нарастващ падеж на монетата, тъй като все повече потребители са преминали към нея за реални нужди. Изпълнителният директор на Tron, Джъстин Сън, посочи решимост да я превърне в най-добрата криптовалута в бъдеще. Това вероятно ще започне с връщането на мястото на монетата сред първите десет.

Развитие

Преди няколко дни Tron си партнира с институционалната платформа за попечителство – BitGo. Според съобщение на компанията, партньорството ще позволи стартирането на Wrapped Ethereum и Wrapped Bitcoin на Tron Blockchain. Това ще предложи на потребителите на Tron достъп до токени DeFi, като токенизирани Bitcoin и Ethereum.

personal-financial.com

BitGo ще съхранява Ethereum и Bitcoin, необходими за монетиране на тези DeFi токени, а потребителите на Tron могат да токенизират своите притежания на Ethereum и Bitcoin с BitGo, както им харесва. Разбира се, това ще увеличи използването на TRX в блокчейна, тъй като все повече хора се насочват към Tron за достъп до тези DeFi токени в бъдеще. Това може да бъде добър начин за подобряване на приемането на TRX и да доведе до цялостния растеж на екосистемата Tron.


Tron (TRX) Прогноза на цените: Пазарни мнения за октомври 2020 г.

Горната информация обобщава скорошния модел на цените на TRX. Необходима е обаче повече информация, за да се гарантира, че инвеститорите получават заоблена представа за пазара. Затова събрахме мненията на някои основни уебсайтове за прогнозиране и анализ на цените, за да получите по-ясна представа за TRX за октомври.

WalletInvestor

WalletInvestor заявява категорично, че TRX е лоша дългосрочна инвестиция. Той прогнозира, че ще отвори месеца малко по-високо от сега, на $ 0,0266. Прогнозираната цена на затваряне е много по-ниска при $ 0,02073. По-долу са нивата на подкрепа и съпротива, изчислени от уебсайта.

  • Ниво на съпротивление (R3): 0,0275;
  • Ниво на съпротивление (R2): 0,0270;
  • Ниво на съпротивление (R1): 0,0267;
  • Точка на въртене: 0,0262;
  • Ниво на поддръжка (S1): 0,0259;
  • Ниво на поддръжка (S2): 0,0254;
  • Ниво на поддръжка (S3): 0,0251.

Криптограунд

Криптограунд прогнозира, че цената на TRX ще спадне с 51,29% през следващия месец. Това ще постави цената му на $ 0,00164 до края на октомври. Те съветват инвестиция от поне 5 години, за да се реализира печалба от TRX.

Крипто рейтинг

Крипто рейтинг прогнозира, че TRX ще оцени с 24,89%, за да достигне цената от 0,032729 долара. Това е в рязък контраст с прогнозата на Cryptoground.

Правителствен капитал

Правителствен капитал прогнозите, че TRX ще отвори месец октомври на $ 0,0248. Не се очаква да отчете големи печалби и да затвори месеца на $ 0,0252. Най-високата възможна цена на криптовалутата през месеца ще бъде $ 0,02898.

Tron (TRX) Предвиждане на цената: Присъда

Има много различни мнения за бъдещето на TRX както в краткосрочен, така и в дългосрочен план. Ако искате да инвестирате в него за следващия месец, може да си струва да направите повече изследвания, за да надградите върху информацията, предоставена тук. Това са прогнози, базирани на някои алгоритми, на които прогнозиращите се доверяват, но в крайна сметка вашето решение е или да поемете риска, или да стоите настрана.

Представено изображение: QuoteInspector.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector