Можете ли да купите Ripple в традиционна пенсионна сметка?

ИРА с Ripple

Много американци са запознати с концепцията за индивидуална пенсионна сметка или IRA, тъй като по този начин те пестят за пенсионните си години, когато ще спрат да работят. Разликата между обикновена банкова спестовна сметка и IRA е, че лихвите по IRA са или отложени данъци, или необлагаеми, докато спестовна сметка може да бъде облагана от правителството на САЩ. Само поради тази причина може да е привлекателно да спестявате чрез ИРА, защото растежът е по-бърз и по-голям в сравнение с просто спестяванията.

Може би сте чували, че можете да купите Ripple за IRA. Добре е първо да разберете за какво се отнася терминът Ripple.

ИРА

Дешифриране на вълната на ИРА

Ripple, посочен в IRA, всъщност означава цифровата валута, наречена Ripple (подобно на Bitcoin). Така че ИРА с Ripple се отнася до възможността за спестяване в IRA, използвайки приходи от цифровата валута Ripple (за разлика от закупуването на взаимни фондове, облигации или акции). Някои могат да опишат тази Ripple цифрова валута или криптовалута като Ripple token или Ripple coin или дори просто като XRP.

Ripple като криптовалута работи, като имитира традиционните валути, тъй като има финансова стойност. Голямата разлика е, че с традиционните валути (като щатския долар) имате хартиени банкноти и метални монети, които могат да се обработват в реално време. Криптовалутата Ripple съществува само в дигиталния свят и е в криптирана форма. Това го прави много сигурно и почти невъзможно да се дублира, така че да може безопасно да се търгува чрез цифрови транзакции между хора или организации. Другата голяма разлика между традиционните валути и криптовалутите като Ripple е, че традиционните валути се регулират от правителствата (чрез техните централни банки), докато криптовалутите не се регулират от нито едно правителство.

Така че, ако сте американец и искате да спестите в IRA, всъщност можете да търгувате с криптовалута Ripple и да поставите печалбите си в рамките на вашата IRA. Ето как работи.

Терминът Ripple се използва и за означаване на мрежата Ripple, която разчита на сигурна система за парични преводи за транзакции с криптовалута по целия свят. Ripple може също да означава технологията, използвана в тази сигурна система за парични преводи, както и компанията, наречена Ripple, която извършва такива транзакции.

(Както можете да видите, важно е да сте сигурни за какво говорите, когато говорите за Ripple. Всички тези определения са взаимно свързани, защото всички са свързани с криптовалутата Ripple.)

Да, можете да си купите Ripple за IRA

Тогава отговорът е, че да, възможно е да закупите Ripple, за да поставите приходите в IRA. Пулсиращите транзакции обикновено се извършват между финансови институции като банки. Така че това може да изглежда привлекателно, защото финансовите институции трябва да бъдат предпазливи с начина, по който инвестират инвестиционни средства, което означава, че Ripple транзакциите обикновено са безопасни. Пулсиращите транзакции също са доста бързи, измервани в секунди. Това означава, че ще трябва да имате различни възможности за закупуване и съхранение ако възнамерявате да търгувате с валута Ripple.

От друга страна, може да гледате на ИРА просто като традиционни портфейли където влагате пари и това печели пари за вас. Стойността на IRA е, че можете да спестите колкото можете, така че и вашият интерес да бъде максимален. След това можете да изграждате пенсионния си фонд всяка година, като продължавате да влагате редовно пари във вашата ИРА. Тогава може спокойно да се каже, че Ripple IRA има тенденция да бъде безопасна инвестиция за вас.

Възможни неуспехи в Ripple Trade

Една от причините хората да задават въпроси за Ripple IRA е, че това е ново поле за инвестиции, където все още не са много хората, които имат значителен опит. Най-големият неуспех, с който бихте могли да се сблъскате при сделките с Ripple, е, че губите стойността на вашата криптовалута Ripple, защото сте търгували в транзакция с нестопанска цел. Това просто означава например, че сте купили криптовалутата си Ripple за един долар всеки, но сте я продали на 50 цента всяка – така че сте загубили 50 цента в тази сделка.


Възможни ползи от пулсацията

Има две известни ползи от инвестирането в Ripple IRA сметка. Те са:

  • Възможността да печелите пари в система с отсрочен данък, когато търгувате с валута Ripple или дори когато държите дългосрочно на инвестицията си в валута Ripple. (С отложено данъчно облагане, това означава, че вашата IRA все още няма да бъде облагана с данък от правителството на САЩ за инвестиция, получена от вашата транзакция Ripple, до известно време по-късно).
  • Заобикаляйте по-рисковите инвестиции на ИРА като традиционните акции, които имат тенденция да варират в стойността си с течение на времето

Не отхвърляйте традиционните инвестиции

Знаейки ги, не е нужно да изхвърляте цялата свиня и да изхвърляте други възможности за инвестиции, в полза на Ripple IRA. Инвеститорите все още имат възможност да инвестират едновременно както в традиционни инвестиции (като акции, взаимни фондове и облигации), така и в Ripple IRA. Въпросът е обаче, че трябва да анализирате добре своите инвестиционни перспективи, така че да се възползвате максимално от всяка от тях.

Финални мисли

Много заети американци искат да създадат свои собствени традиционни сметки за пенсиониране в IRA, защото искат да се подготвят за пенсионирането си. Така че помислете дали да не пуснете своя собствена Ripple IRA сега, докато валутата Ripple е в своя млад етап. По този начин можете да се възползвате от ниската цена на криптовалутата Ripple, след което да инвестирате постъпленията от транзакции Ripple в тази IRA. Всичко зависи от вашия апетит за риск, тъй като някои хора обичат повече риск в своите инвестиции, за да извлекат най-много ползи от възможността.

пенсионни спестявания

Пулсационните транзакции са доста бързи и продължават за секунди, така че наистина трябва да обърнете внимание при търговия с валута Ripple. Въпреки скоростта и риска, определено можете да се възползвате от търговията с Ripple, така че вашата Ripple IRA да нараства по обем и стойност в дългосрочен план.

Препоръчано изображение: cryptopress.news

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector