Предсказване на цените на Pancakeswap (CAKE) – каква ще бъде цената на тортата през 2021 г.?

След удивителното увеличение на цената на Pancakeswap (CAKE) с 400% през последните две седмици, редица инвеститори показаха огромен интерес и търсене в токена. В тази статия предсказваме бъдещата цена на токена CAKE, прогнозираме колко висока може да достигне цената през 2021 г. и бъдещите развития на Pancakeswap, които го правят добра инвестиция. 

Затегнете се, защото пътуването до Луната за притежателите на Pancakeswap (CAKE) е по-рано, отколкото си мислите!

Възходът на токена CAKE

CAKE token е родният токен за управление на Размяна на палачинки, децентрализирана борса (DEX), изградена върху Binance Smart Chain (BSC). Важно е обаче да се отбележи, че за платформата Pancakeswap са създадени и други символи – FLIP и SYRUP. 

Стартирано в края на 2020 г., децентрализираното приложение (Dapp) се превърна в едно от най-големите в BSC – конкурирайки се направо с други известни проекти като Uniswap и Sushiswap. 

Размената на палачинки е най-използваната #DeFi продукт на DappRadar точно сега!

През изминалата седмица, @PancakeSwap потребителската му база е нараснала с над 36%, достигайки 54,4 000 активни портфейла! @BinanceChain @cz_binance

&# 128071; https://t.co/8fIi22N9DS

– DappRadar (@DappRadar) 10 февруари 2021 г.

Pancakeswap е създал уникална платформа, която позволява на потребителите да изпитат всяка функция на DeFi от размяна на токени, залагане, земеделие и дори NFT. Той осигурява автоматизиран маркет мейкър (AMM), работещ по интелигентен договор, отварящ света за потребителите, за да се насладят на обширния и интересен свят на DeFi. 

В следващите раздели ние се фокусираме върху кратка ценова история на CAKE, прогнозите на нашите анализатори за цената на CAKE през следващите няколко години, докъде може да се повиши цената през 2021 г. и добавяме няколко експертни мнения за ценовата цел на CAKE. Пробите, събрани от различни анализатори, прогнозират, че цената ще варира между $ 10 и $ 20 през следващите години. 

История и ценова ефективност на токена CAKE

Преди да се впуснем в прогнозите за цените, нека разгледаме кратка история на CAKE и как се е развила цената от пускането й в продажба в края на 2020 г. Започвайки с офертна цена от $ 1,40, CAKE спадна още повече в края на 2020 г. – приключване на годината в ниска цена от $ 0,586, според статистиката на Coinmarketcap. 

Учудващо е, че възходът на Pancakeswap и CAKE започна през февруари след внезапно нарастване на търсенето на неговия токен за управление. Статистика от DApp радар показват внезапен скок в броя на потребителите и обемите на Pancakeswap в края на януари, което би могло да предизвика търсенето на CAKE.


dappradarСкокът в броя на транзакциите и обема на CAKE в края на януари (Изображение: DApp Radar)

На 28 януари CAKE постави нов връх за всички времена на $ 1,49, представляващ великолепен 155% скок само за месец – започвайки пътуването си до Луната. Към момента на писане, CAKE се търгува на $ 6.00, рязък спад от 25% от рекордите за всички времена, определени на 10 февруари 2021 г.. 

Общо 112 870 066 токена CAKE се предлагат с обща пазарна капитализация от 680 милиона щатски долара, поставяйки монетата като 75-ият по големина крипто проект в списъците на CMC. 

Прогноза за цената на тортата – Докъде може да се повиши цената на токените през 2021 г.?

Вече 1200% нагоре тази година, токенът CAKE не изглежда да се забави скоро. В този раздел се фокусираме върху бъдещите ценови прогнози на CAKE – фокусирайки се върху краткосрочните и дългосрочните перспективи на токена. 

coinmarketcapЕфективността на токена CAKE до момента (Изображение: Coinmarketcap.com)

Най-лесният начин да правите прогнози за децентрализиран токен за обмен е като разгледате предишната му цена и основите, които движат зараждащия се проект. Разглеждайки нивата на RSI, MA и подкрепата / съпротивлението на дневните графики, ние прогнозираме, че цената на CAKE ще варира между $ 8 и $ 15 през 2021 г.. 

Каква е дългосрочната прогноза за бъдещите цени за CAKE / USD?

Уникалността на Pancakeswap – изградена върху Binance Smart Chain – прави CAKE добра покупка в дългосрочен план. Връзката с Binance дава на децентрализираната борса обширна мрежа от активи за транзакции, мащабируема и висока производителност платформа и ниски такси. Ако проблемите с мащабируемостта и високите такси за газ продължават да продължават да съществуват в Ethereum, очаквайте увеличение на търсенето на Pancakeswap – което може да бъде бичи и за CAKE. 

Друг начин за прогнозиране на бъдещата цена на CAKE е чрез анализ на обемите на DEX, които са скочили до над 2,8 милиарда долара през последния месец – представлявайки 427% скок през последния месец. Ако цената на CAKE имитира нарастването на обема на транзакциите, тогава можем да видим цената да се установи над $ 10 през следващите месеци. 

Не забравяйте, че CAKE все още е начинаещ проект и има своите рискове. Бихме посъветвали всеки, който купува монетата, да го прави с повишено внимание. 

Ще се повиши ли цената на тортата допълнително?

Основната причина за сцеплението с цената на токена на тортата е поради нарастващото търсене и обем на Binance Smart Chain, който впоследствие е направил какъвто и да е маркер или протокол, базиран на платформата, било то Cake или BNB. Токенът се търгуваше под $ 1 само преди няколко седмици и откакто BSC зае челните редици за обработка на транзакциите defi и ERC-20, Cake се повиши до над 18 долара. Интензивността на покачването може да се разбере от факта, че за кратко той обърна сушито заради пазарната си капитализация.

Истинско е, @PancakeSwap просто се обърна $ Суши! pic.twitter.com/Gd7rRE3tXX

– Prodigy (@Prodigy_ETH) 19 февруари 2021 г.

Цената на тортите ще се повиши в синхрон с движението на цените на БНБ и нарастващия обем във веригата Binance Smart, свързаният проект ще продължи да се покачва, докато мрежата Ethereum разреши проблемите си с мащабируемостта.

Поглед на анализатора за цената на CAKE

Нарастването на цената на CAKE и обемите на платформата приветства ново следване на монетата – дори критиците започват да вярват в нея. Въпреки централизирания характер на Pancakeswap, изследователят на Block и крипто ентусиаст, Лари Чермак заяви, че обемите, попълнени от платформата, „са доста впечатляващи“ и очаква краткосрочен скок в цената на CAKE. 

Централизирано или не, ако този обем се запази и това не е просто аномалия, това е доста впечатляващо. Това се случва, когато транзакциите по веригата станат твърде скъпи за възможността, търсеща търговия на дребно https://t.co/fl0ai1wCLG

– Лари Чермак (@lawmaster) 10 февруари 2021 г.

Един потребител на Twitter, Moneycaller, очаква CAKE да следва траекторията на своя конкурент – SUSHI – и да достигне поне $ 16 през следващите месеци. Той обаче се съмнява дали цената ще може да детронира Uniswap като най-големия DEX проект – в момента $ 21,. 

Без съмнение $ торта следва $ суши цена, но трябва да видим дали може да надмине $ uni

– Пари (@_Moneycaller) 12 февруари 2021 г.

Заключение 

CAKE ви предлага здравословна възможност да инвестирате и да добавите към възвръщаемост в бъдеще, но също така носи своите собствени рискове. Съветваме ви да инвестирате само това, което сте готови да загубите, и да го правите предпазливо. Въпреки това траекторията на CAKE през следващите 2022 и 2023 г. изглежда бичи, така че инвеститорите могат да бъдат оптимисти за бъдещето си. 

И накрая, бъдещето на Pancakeswap до голяма степен разчита на Binance и BSC – два проекта, превърнали се в маркетингова точка за изпълнителния директор на Binance, Changpeng Zhao. Усилията, положени в Pancakeswap – както в развитието, така и в маркетинга, дават много оптимистична перспектива CAKE да достигне 15 долара. 

Често задавани въпроси

  • Безопасно ли е за палачинки?

Pancakeswap прави добра инвестиция за ранните инвеститори, готови да се възползват от вълната DeFi. Проектът също е одитиран от CertiK и подкрепен от Binance, най-голямата крипто борса в света, което го прави солиден проект.  

  • Добра инвестиция ли е CAKE?

Ако сте инвестирали в CAKE в началото на 2021 г., бихте могли да увеличите притежанията си с 1200% +, което показва, че символът е добра инвестиция. Основите също изглеждат солидни с нарастващите обеми на децентрализираната борса и подкрепата на Binance, която също играе огромна роля в бъдещето на монетата.

  • Каква ще бъде цената на ТОРТА след една година?

Според нашия анализ цената на токена CAKE ще варира между $ 8 и $ 15 през 2021 г. Това означава, че ако сте инвестирали $ 100 в CAKE днес, можете да очаквате да получите около $ 133 до $ 250 до февруари 2022 г.. 

  • Каква е прогнозата за цените на CAKE през 2030 г.?

Токенът CAKE дава много оптимистичен поглед в краткосрочен план, но в дългосрочен план може да бъде размазан. Според нашия емпиричен анализ прогнозата за цената на CAKE през 2030 г. е $ 19,95, което показва, че растежът на токена може да забави движението към последните години на това десетилетие. 

Отказ от отговорност Представеното съдържание може да включва лично мнение на автора и зависи от пазарните условия. Направете проучване на пазара, преди да инвестирате в криптовалути. Авторът или публикацията не носят никаква отговорност за Вашите лични финансови загуби.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector