Успехът да бъде написан за Stellar [XLM], тъй като Coin постига основен напредък

реклама Phemex

Въпреки че Stellar Lumens винаги са били сравнявани с XRP за измерване на успеха, не може да се отрече по-новата монета, XLM е стабилна и е донесла възвръщаемост на своите инвеститори много по-добре от доста известни монети. След като е тествал трудни води и е консолидирал своята база, напоследък XLM доставя някои ключови фундаментални актуализации, които могат да бъдат важни глави в историята на успеха на монетата.

IBM обедини усилията си със Stellar за световния кабел на IBM Blockchain и крепостта стабилна монета

Отдавна е известно, че IBM е солиден партньор на организацията Stellar, тъй като използва възможностите на Stellar за различни блокчейн проекти, които предприема. IBM се присъедини към Stellar, за да адаптира своя протокол за IBM Blockchain World-Wire, който е новият финансов железопътен проект на IBM, който може едновременно да изчиства и урежда трансгранични плащания в почти реално време. Интегрирайки се със съществуващите платежни системи, този проект може да замени скъпата непрозрачност с достъпна прозрачност – и това може да донесе по-големи финансови възможности за всички. Използвайки блокчейн технологията и протокола Stellar, IBM Blockchain World Wire ще даде възможност на финансовите институции да изчистят и уредят трансграничните плащания за секунди. Институциите могат да използват съществуващите си платежни системи – безпроблемно свързани с API на World Wire – за конвертиране на първата фиатна валута в цифров актив.

Не само този Stellar също получи значителен тласък, когато беше обявено, че IBM ще пусне своя Stronghold USD на платформата Stellars. В разговор с Ройтерс, вицепрезидентът на IBM за глобалната блокчейн, Джеси Лунд каза,

„IBM ще проучи случаи на използване на бизнес мрежи, които сме разработили, като потребител на маркера. Виждаме това като начин за внасяне на финансово сетълмент в транзакционната бизнес мрежа, която изграждаме. “

Също така прочетете: Stellar [XLM] най-добрият избор за този месец, ето защо ще продължи да се продава като Hotcakes

Stellar [XLM] постига 1 милион активни сметки, 25 милиона плащания

Преди няколко дни Stellar обяви, че е постигнала 1 МИЛИОН активни акаунта MILESTONE, които любителите му отдавна очакват. Той също така постигна над 3300 активи, 25 милиона плащания и 8 милиона сделки заедно с него.

Ново # Звезден преминат етап: 1 000 000 акаунта в дневника. Поздравления за @StellarOrg и страхотна звездна общност! https://t.co/ws3Cx3uUzU pic.twitter.com/GbKPkwBONH

– OrbitLens (@orbitlens) 27 август 2018 г.


Официално е.

Stellar е постигнала 1 МИЛИОН активни акаунта MILESTONE.

EPIC марка за $ XLM:

– 3 300+ звездни активи

– 25 милиона плащания

– 8 милиона сделки

СВЕТЪТ Е ГОТОВ за най-бързо развиващия се, задвижван от човека, използваем БЛОКЧЕЙН ДНЕС!

СЕГА е моментът да #UseLumens pic.twitter.com/2pebFjWEL0

– Звездни лумени (@StellarLumens) 28 август 2018 г.

Туитовете продължиха да казват „Това са над 350 000 нови (активни) акаунта само този месец > 50% РАСТЕЖ само от юли 2018 г.! ’Представете си, ако 3-годишна банка е добавила 350 000 клиенти само за месец. Огромните 48,75 милиарда XLM ~ 11,5 милиарда щатски долара (28/8/18) на стойност Stellar активи са търгувани ON-CHAIN ​​само този месец, в сравнение с малко над 50 милиона XLM само преди година на август 2017 г. почти 1000 пъти ръст за децентрализиран обмен на обмен на блокчейн!

Сертифицирането за спазване на шариата поставя Stellar пред всяка друга криптовалута в Близкия изток и мюсюлманския свят. Това е чудесна възможност за Stellar да увеличи допълнително потребителската си база в монополен сценарий в ислямското банкиране. Stellar също е свързана с проекта за въглеродни кредити, където Veridium си партнира с IBM и Stellar, за да интегрират своя VERDE Token за опростяване на проследяването и одита на въглеродните кредити и търговията с въглероден пазар, което следва.

Stellar, с толкова много положителни актуализации, не само изпълнява ключови етапи в бъдещата си пътна карта, но също така подготвя арсенала си да поеме конкурентите си като XRP. Ако Stellar продължи да напредва по същия начин, това определено би било монета, която би променила бъдещето на финансовата индустрия.

Имат ли Stellar Lumens потенциал да бъде успешна монета в бъдеще? Споделете с нас вашите виждания за същото.

За да следите актуализациите на DeFi в реално време, разгледайте нашата емисия за новини на DeFi Тук.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector