Томас Лий се чувства като рали Ethereum е на път да започне

Цените на Ethereum се разпадат, откакто през януари 2018 г. достигна рекордното си ниво от 1417,38 щатски долара. Много неща не са в полза на монетата и следователно сега тя се намира в диапазон от 200 до 250 щатски долара, винаги заплашващи да пробие подкрепата от 200 USD. Въпреки че в момента не е много положително за Ehtereum, крипто гигантът все още намира подкрепа от някои от водещите имена в бранша, Томас Лий е най-новият, тъй като смята, че ралито ще започне в Ethereum.

Обаждането на Лий е повече техническо, отколкото основно

Томас Лий, ръководител на изследователската дейност в Fundstrat Global Advisors, наскоро пусна бележка до своите клиенти, в която заяви, че Ethereum може да започне митинг скоро, след като е свръхпродаден от инвеститори и търговци. Според Лий тази разпродажба е купила Ethereum на много атрактивна ценова точка и скоро инвеститорите може да започнат да се стичат около монетата. Според Лий, Ether е загубил половината от стойността си през последните три месеца и е показал по-малко монети с голяма капитализация с две стандартни отклонения, което може да сигнализира, че е време за рикошет. Да го цитирам от писмото му

„Ethereum е на път да извърши обрат на тенденцията и да събере силно,“ „Настроението в момента е прекалено отрицателно.“

Лий също така отбеляза, че в исторически план, когато Ether се представя по-слабо от връстниците си с две стандартни отклонения, той обръща тези загуби. Той очаква токенът да достигне 1900 долара до края на годината.

Лий се отнася доста криптовалутно въпреки огромните разпродажби на монетите и жетоните, които се наблюдават от началото на 2018 г. Освен Ethereum, Лий има целева цена от 25 000 долара за биткойн, която в момента струва около една четвърт от тази.

Също така прочетете: Джъстин Сън отново прави разкопки в Ethereum Misery, моли Dapps да използва Tron над Ethereum

Ще се издигне ли Ethereum отново? – Отговор, който всички търсят

Понастоящем Ethereum е заобиколен от всички търсени проблеми – било то технически проблеми с претоварване на мрежата, мащабируемост, забавяне и в проекти и актуализации, ICO’s продажба на и нарастваща конкуренция. Но ако експертите вярват, че пътната карта на Ethereum и бъдещите проекти все още имат достатъчно потенциал, който би могъл да отнеме цялата настояща болка на Ethereum и да му помогне да си върне загубената слава по отношение на цената и надеждността.

Ако трябва да се вярва на различни източници на новини, съобщения и събития, екипът на Ethereum изглежда е преместил целия си фокус върху ключовите версии, които биха насочили иглата към мащабируемост; а именно освобождаването на Casper Proof-of-Stake и освобождаването на Sharding.

През юни някои от обхванатите новини, разбирайки сериозността на ситуацията за Ethereum, създателят Виталик Бутерин посочи, че екипът може да се опита да промени последователността, в която Каспър и шардинга. Casper, дългосрочно планираният консенсус алгоритъм на Ethereum, обещава да бъде по-енергийно ефективен и егалитарен от сегашната си система за доказателство за работа, докато Sharding може да държи ключовете за мащабиране на системата до огромен брой транзакции. Ако този план работи, технологиите ще се комбинират, за да създадат версия на протокола, която може да бъде с порядъци по-ефективна

През август Jun Hasegawa, основателят и главен изпълнителен директор на OmiseGO, също написа в туитър, че предвижда масово мащабиране и приемане на Ethereum до 2020 г., тъй като очертава бъдещето на Ethereum и пътната карта за неговия растеж през следващите две години. Jun, използвайки своя twitter дръжка, издава вероятна пътна карта, показваща накъде е насочен Ethereum. Той беше наистина оптимистичен, но реалистичен, тъй като имаше всички похвали за втората по големина криптовалута в света по пазарна капитализация. Според него 2019 г., когато Ethereum ще намери своето реално бизнес приемане и DApps на неговата блокчейн ще се повиши. След което през 2020 г. Ethereum ще се разшири масово, тъй като приемането му ще се увеличи, тъй като монетата ще стане по-широко разпространена.

Крипто икономика моята перспектива / прогноза.


2017: Спекулация (ICO)

2018: PoC / Eco-system buidl / Scaling решения (L2 # Плазма #OmiseGO/ L1 # Шардинг #Каспър ) / Междуверижни протоколи

– JUNΞ (@JUN_Omise) 30 юли 2018 г.

2019: Реално приемане на бизнес / Инструменти за фокусиране върху UIUX / Още Dapps

2019 ~ 2020: #Ethereum масово мащаб и се използва от правителството.

Ще видим огромна разлика между реалния приемлив протокол и проекта за токсични спекулации.

– JUNΞ (@JUN_Omise) 30 юли 2018 г.

С Ethereum, в технически смисъл на разположение на мръсни евтини цени и основно на върха на прекратяването на проблемите си, изглежда, че монетата отново ще види новите си върхове, подобно на това, което Лий очаква. Това, което сега очаква, е внедряването на нови технологии и актуализации, които, ако това се случи навреме, инвеститорите определено ще направят Ethereum своя най-добър залог.

Ще се издигне ли Етериум от пепелта отново и ще придобие нови висоти? Споделете с нас вашите виждания за същото.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector