Стриващата се цена на Ethereum поддържа разделението

реклама Phemex

Изглежда, че цената на Ethereum не намира думата. Тъй като улицата вярва, че това е дъното, цената на Ether отново го пробива, излагайки допълнителни недостатъци. Много бикове виждат това като свръхпродадена възможност за покупка, мечките вярват, че това е крайна игра на втората по големина криптовалута на улицата, намеквайки, че съществува.

Мечките казват, че продават

Ethereum (ETH), след като останал в застой от известно време около 350 щ.д., днес видя световъртен отвес, който го отведе под 300 щ.д., за първи път от ноември 2017 г., отбелязващ 60% унищожаване през 2018 г. Въпреки че в момента няма ясни причини за случилото се с Ethereum и защо цената му е претърпяла толкова важен спад, очевидно спадът му, по същество, изглежда поради нарастването на конкуренцията, проблемите с мащабируемостта и задръстванията, пред които блокчейнът е изправен в реално време. Първо, Fcoin беше, чийто противоречив бизнес модел, който насърчи потребителите си да гласуват за цифрови активи, които са на ръба да бъдат изброени под формата на въздушни капки, запуши блокчейна Ethereum.

Тогава преместването на Tron и EOS в собствения им MainNet не само отне два от най-големите проекти на Ethereum Blockchain, но и започна да създава пряка конкуренция за Ethereum. През февруари Ether скочиха над 1000 долара, тъй като стартиращите компании изградиха проекти върху блокчейна Ethereum и продаваха цифрови токени в замяна на етер в тълпата, известни като първоначални предложения за монети. Инвеститорите, закупили Ether, за да участват в тези ICO, повишиха цената. И сега, тъй като някои от тези проекти се осребряват, за да покрият разходите или се преместват в Mainnet, всъщност наранява Etherum, което води до тази слабост.

Също така прочетете: Основателят на Ethereum Виталик Бутерин пусна нов консенсусен алгоритъм за борба с атаките

Биковете все още казват купувайте, това е само началото

Въпреки че краткотрайната и средносрочната влага продължават, в дългосрочен план основите на Ethereum са все още силни и цената определено може да види възстановяване. Мнозина вярват, че Ethereum следва тенденцията на биткойн и спадът е, че цената е подобна на тази, която се е случила с биткойн след Mt Gox пропада, но отново се покачва. Дори Ран Нойнер написа в Twitter, че изглежда, че Ethereum е свръхпродаден.

ETH току-що се понижи до нивата от септември 2017 г. Не съм сигурен кога пазарът ще се обърне, но съм сигурен, че в момента сме в свръхпродажба. pic.twitter.com/0H1Rpw4gBj

– Ran NeuNer (@cryptomanran) 13 август 2018 г.

Фондацията Ethereum работи яростно за мащабиране на решения. Плазмата, Sharding, Casper са приоритети за фондацията и нейните съюзници при изграждането на мащабирана, децентрализирана блокчейн. Също така Enterprise Ethereum Alliance продължава да добавя интересни съюзници. Наскоро Jun Hasegawa, основателят и главен изпълнителен директор на OmiseGO, също очерта бъдещето на Ethereum и пътната карта за неговия растеж през следващите две години. Според него 2019 г., когато Ethereum ще намери своето реално бизнес приемане и DApps на неговата блокчейн ще се повиши. След което през 2020 г. Ethereum ще се разшири масово, тъй като приемането му ще се увеличи, тъй като монетата ще стане по-широко разпространена.


Крипто икономика моята перспектива / прогноза.

2017: Спекулация (ICO)

2018: PoC / Eco-system buidl / Scaling решения (L2 # Плазма #OmiseGO/ L1 # Шардинг #Каспър ) / Междуверижни протоколи

– JUNΞ (@JUN_Omise) 30 юли 2018 г.

2019: Реално приемане на бизнес / Инструменти за фокусиране върху UIUX / Още Dapps

2019 ~ 2020: #Ethereum масово мащаб и се използва от правителството.

Ще видим огромна разлика между реалния приемлив протокол и проекта за токсични спекулации.

– JUNΞ (@JUN_Omise) 30 юли 2018 г.

Наскоро Vitalik също издава нов контур на алгоритъма, който изисква контрол върху повече от 99% от възлите на Blockchain, за да извърши атака, което прави Ethreum почти доказателство за атака.

Въпреки че краткосрочният спад е неконтролиран, Ethereum все още има много в ръцете си, за да промени коренно компанията. Въпреки че няма да е лесно да промените настроението на пазара незабавно, сроковете за доставка и начинът, по който управлява текущите си проблеми, определено ще бъдат нещо, което инвеститорите ще гледат

Ще спечели ли Ethereum битката и ще си върне загубената слава? Споделете с нас вашите виждания за същото.

За да следите актуализациите на DeFi в реално време, разгледайте нашата емисия за новини на DeFi Тук.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector