SaTT, рекламното решение на Blockchain достига своя Softcap от $ 3 360 000 за по-малко от седмица!

Рекламно решение, базирано на блокчейн, SaTT обяви в голям стил приключването на своите продажби на символи, тъй като проектът постави още един впечатляващ рекорд в терена за набиране на средства в блокчейн. SaTT удари меката си капачка, след като вдигна зашеметяващо 1 милион долара в рамките на 48 часа в последния кръг от своята ICO.

Дигиталната рекламна индустрия ще придобие пълен вкус на блокчейн възможностите, тъй като SaTT излиза на сцената със своя иновативен рекламен продукт, базиран на блокчейн, рекламното решение SaTT. Подобно на всяка друга индустрия, която се радва на засилено приемане на блокчейн технология, рекламната индустрия няма да бъде изоставена в надпреварата за децентрализация.

Преди това успехът на ICO може да бъде най-добре представен, отколкото реализиран

SaTT ICO дава перфектен разказ, че успехът може да бъде постигнат независимо от обкръжаващите обстоятелства. SaTT ICO излезе на живо в средата на интензивен мечи пазар през 2018 г., по времето, когато набирането на средства от блокчейн отиде на юг. Въпреки това, настойчивостта на SaTT беше очевидна сред всички тези неблагоприятни фактори.

През този период ICOBench, популярен агрегатор на данни за стартиране на блокчейн, записва SaTT ICO като проект от първо ниво от над 5000 проекта по това време. От началото на продажбите на символи, абонаментът остава отворен, което позволява на инвеститорите да участват в офертата.

Последният етап от набирането на средства, който се отвори отново преди няколко дни, беше приветстван от огромния интерес, което доведе до над 1 милион долара, събрани само за 48 часа. Очевидно наличният слот беше презаписан. Безспорно би било нещо повече от блокбъстър, ако периодът на продажбите беше удължен.

Главният изпълнителен директор и основател на SaTT изрази вълнението си от току-що завършения етап:

„Гордеем се с подкрепата на нашата общност, която въпреки трудностите на пазара, видя в екипа потенциала да реализира първото криптографско решение за функционална реклама“,

Тъй като продажбите на токени на SaTT приключват в забележителна бележка, компанията обяви намерението си да публикува своя роден токен, криптовалута SaTT на външни борси на 24 септември, което е само на няколко часа по време на пресата. Почти завършените продажби на символи са голяма стъпка в тази посока.

От 2017г ICO бързане, проектите за набиране на средства за блокчейн бяха пълен кошмар за повечето стартиращи компании, тъй като тези, които не могат да си позволят първоначално предлагане на обмен (IEO), бяха оставени на тъмно, опитвайки се да наберат няколко хиляди долара след няколко месеца продажби на символи.

Историята на SaTT ясно показва, че моделът за набиране на средства на ICO не е мъртъв, а инвеститорите стават все по-взискателни при инвестирането на средства в проекти с авангардни иновативни технологии, обещаващи бъдещи и жизнеспособни случаи на използване. Този разказ най-добре описва продуктите, които SaTT предлага на рекламния пазар. Благодарение на качеството на екипа, обработващ проекта.

Разберете за SaTT

Проектът беше подкрепен от известния инвеститор Ричард Уанг, партньор в Draper Dragon Digital фонд за инвестиционната страна; Младата, но вече известна маркетингова агенция Markchain и неговият основател Куентин Хербрехт като съветник на PR & Маркетинг и Ерик Александър, основател на Jetcoin за стратегическата част.

SaTT е рекламно решение, базирано на блокчейн, разработено от Atayen Inc. Американската компания, съосновател на Gauthier Bros и Stephanie Clement, е специализирана в разработването на корпоративни приложения за бизнес страници във Facebook и други социални мрежи от 2008 г. С многобройните си приложения във facebook те вече броят много престижни клиенти като Coca-Cola, Netflix , Skype или Starbucks.


Рекламното решение, разработено от Atayen inc. е позициониран да обнови изцяло рекламната индустрия. The SaTT платформата позволява на потребителите на социални медии да станат влиятелни лица за бизнес марки и от своя страна да могат да монетизират своите публикации чрез YouTube, Facebook, Twitter и Instagram.

Инфлуенсърите на платформата SaTT правят препоръки или публикация, която надлежно се монетизира и възнаграждава въз основа на нивото на ангажираност, което генерира (брой гледания, споделяния, харесвания, коментари на публикацията). Като правило, SaTT приема справедлива система за компенсация, която възнаграждава рекламодатели (влиятелни лица) въз основа на резултатите от тяхното публикуване или ангажираност.

С възприемането на рекламния подход на влиянието, SaTT отделя най-голямата рекламна преграда, тъй като се отнася до липсата на доверие към марките. SaTT използва идеята, че хората вероятно ще се доверят на препоръки от близки приятели и влиятелни лица, които следват. Подходът SaTT несъмнено е печеливш подход както за рекламодатели, така и за издатели.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map