Ripple Lead на въпрос – Студентът търси разяснение за насърчаване на XRP над биткойни в Станфордския университет

реклама Phemex

Натъкнах се на туит, който „Пиер Рошар“ публикува на 24 януари 2019 г. Привлече вниманието ми, когато прочетох, че г-н Рошар твърди „„Сюзън Атей“(Член на борда на Ripple и икономист от Станфорд) е подкупен от Ripple, за да популяризира невярна информация за биткойн. Той сподели тази информация със скрийншот, че „Проф. Атей го блокира в социалните мрежи в Twitter.

Корумпираните академични среди са в пълен кризисен режим

Икономистът от Станфорд е подкупен от Ripple (XRP), за да популяризира невярна информация за биткойн

Внимавайте за измамници, измамници, шарлатани и конартисти! pic.twitter.com/lwwiE8AIG9

– Пиер Рошард [⚡️] (@pierre_rochard) 24 февруари 2019 г.

Студентът търси яснота от професор от Станфорд

Той започна от студента на Станфордския университет на име „Конър Браун“, който сподели снимката на имейл в Twitter, за която той твърди, че вече е споделил с професор. Според изявлението на студента Сюзън Атей, която е професор по икономика на технологиите в Висшето училище по бизнес в Стандфорд – споделя „множество погрешни изявления“ за биткойните в сравнение с XRP “.

https://t.co/7Z9PAb98Qb

– Конър Браун ⚡️ (@_ConnerBrown_) 24 февруари 2019 г.

Въпреки че презентацията в бизнес училището е на месец, но студентът, защото не е чул нищо от професора по имейл – си направи Twitter и сподели същия имейл за ясна картина. Пощата гласи, както следва; (Изпратете имейл подробно)

Сюзън Атей не се съгласява с претенцията на студента


Струва си да се спомене, че проф. Етей заедно с професора по икономика на технологиите в Станфордския университет за бизнес – също е съвет на Ripple Labs.

След чуруликането проф. Атей не е съгласен с твърдението на студентите и взе Twitter на 24 февруари 2019 г. и обяснява, че „тя не е била професорът в класа – по-скоро гост-лектор в класа с разкрита роля на Ripple. По нейни думи;

Ей-бях гост-лектор в този клас с разкрита роля на Ripple, а не на професора; Конър никога не се е свързал с мен и не е споделил това писмо с мен; описанието му на моята лекция е карикатура и не съм съгласен с характеристиките му на лекцията.

– Сюзън Атей (@Susan_Athey) 24 февруари 2019 г.

С твърдението на проф. Ате, студентката отново поиска слайдове, които тя представи по време на презентацията и при поискване, проф. Ате сподели презентацията (която отива по-долу)

Ето моите слайдове. За разлика от това, което може да си мислите от публикацията на Конър, лекцията и слайдовете са на много високо ниво, интуитивни, тъй като това беше MBA клас без фон в блокчейн. Просто се опитвам да дам общата картина, както и някои от предизвикателствата. https://t.co/fI5bQ9HxKn

– Сюзън Атей (@Susan_Athey) 24 февруари 2019 г.

Все още с половин отговор

Презентационните слайдове не поставиха „пълна точка“ в разговора – Пиер Рошар и други крипто ентусиасти започнаха да разпитват „аудио версия на презентацията и разкриването“. Като такъв, г-н Рошард продължаваше да пита „Без аудио“ …

Без аудиото, само въз основа на съдържателното съдържание на слайдовете, тази презентация излиза като рекламна реклама на Ripple (XRP).

– Пиер Рошард [⚡️] (@pierre_rochard) 24 февруари 2019 г.

Нещо повече, ентусиастът на XRP, предпочитащ Ripple и нейния роден маркер, се „включи в разговор“ и казва, че „сравнението на XRP с BTC е добро, когато става въпрос за плащане. По-специално, потребителят ‘Elliptic Herb’, възхищавайки се на XRP за плащане, лично твърди, че ‘BTC е лош за плащане, защото е бавен’.

Мисля, че аргументът за електричеството е уместен само ако директно сравнявате един и същ случай на употреба. XRP е за плащания, BTC за SoV. Може би е по-добре директно да се сравни потреблението на енергия на LN txns с XRP txns. Лично аз мисля, че BTC е лош за плащания, защото е бавен.

– Елиптична билка (@EllipticHerb) 24 февруари 2019 г.

В отговор г-н Рошард твърди, че „BTC продължава да бъде далеч по-ликвиден от XRP“.

Честно, моето мнение е, че както запасите на стойност, така и плащанията изискват ликвидност, а BTC продължава да бъде далеч по-ликвидна от XRP. Може би XRP може да увеличи устойчиво ликвидността си по-бързо от BTC и в крайна сметка да я изпревари, но съм скептичен, тъй като все още нямаме фючърси на XRP.

Засега крипто ентусиастите (особено биткойн максималистите) очакват допълнителни разяснения от Prof.Athey. Докато от друга страна, ентусиастите на XRP, като вземат пример за XRP като добър начин за плащане, тихо насърчават положителните страни на това.

За отбелязване – все още нищо не е приключило и тук представям само отвореното изявление на проф. Атей, твърдения на студент и моето взаимодействие с Пиърс Рошард.

Останете на линия с Coingape, докато проучваме какво казва професор Athey относно твърдението на студента – всяко мнение междувременно е добре дошло.

Какво мислите, че твърдението е наистина етично? Или мислите, че нещо липсва?

За да следите актуализациите на DeFi в реално време, разгледайте нашата емисия за новини на DeFi Тук.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector