Размяната на онтологични токени започва, когато проектът се премести в MainNet

реклама Phemex

30 юни 2018 г. отбеляза голям ден за заинтересованите страни в онтологията, тъй като проектът премести MainNet, наречен Ontology 1.0. Компанията взе Twitter, за да обяви старта си. Той също така даде изчерпателни пакети от своите инструменти и изходни кодове на Github

Онтология 1.0 вече е на живо. Добре дошли в новия свят: https://t.co/YPor3Yyj8K $ ONT

– Онтология (@OntologyNetwork) 30 юни 2018 г.

С това стартиране Ontology се превърна в 6-ия проект, който се включи в MainNet през последните два месеца. Други включват Oyster Pearls, Tron, NULS, EOS и VeChain

Какво съдържа Ontology MainNet

Пускането на mainnet е част от ерата на Онтология на Сократ, фаза, в която екипът по Онтология изгражда основата за своята блокчейн екосистема. Компанията имаше предварително изстрелване в сътрудничество със своите партньори, което даде добра представа за това как ще стоят нещата в MainNet.

Онтология 1.0 ще осигури нови високопроизводителни публични блокчейн, които включват поредица от пълни разпределени счетоводни книги и системи за интелигентни договори, и в същото време поддържа персонализиране на публичната верига и сътрудничество на веригата на мрежата, като същевременно осигурява непрекъснати общи модули в различни разпределени приложения. Основните услуги на публичната верига, високоефективната персонализирана блокчейн рамка и групите протоколи са трите ключови компонента на инфраструктурата на Ontology. Онтология 1.0 ще включва a децентрализиран протокол за удостоверяване на самоличност, протокол за управление на разпределени данни и протокол за кредитен рейтинг. На ниво приложение интегрираният клиентски продукт (ONTO), търсещата машина за доверие и разпределената рамка за обмен на данни ще осигурят силна техническа поддръжка.

На събитието присъстваха и партньори от Ontology, които обсъдиха технологични решения за реални бизнес сценарии. Партньори, които присъстваха, включват: Contentos, които се ангажират да създадат най-обширната обществена верига за цифрово съдържание, за да прекроят екосистемата на съдържанието; DAD (Децентрализирано рекламиране), блокчейн платформа за цифрова реклама; COT (Chains of Things), платформа за интелигентна хардуерна инфраструктура; и CarBlock, първият в света децентрализиран автомобилен пазар, базиран на данни за превозните средства.

Основател на Ontology’s Джун Ли каза на събитието:

„Онтологията винаги се е придържала към стратегия за„ реална икономика “чрез ефективната комбинация от онтология и различни партньори в индустрията, за да внесе повече реални сценарии за бизнес приложения и да създаде по-иновативни решения. Онтология 1.0 не би могла да бъде създадена без високата степен на сътрудничество и подкрепа на всички технически екипи, партньори, съ-строители и експерти в бранша. Очакваме с нетърпение да се присъединим към повече индустриални партньори, за да създадем блестящо бъдеще заедно! “


Също така прочетете: Онтология [ONT] обявява партньорство с [DAD] „Цифрова рекламна платформа“

Подробности за размяна на токени

На 11 юни Ontology публикува статия в своя Medium Channel, в която се посочва размяна на токени на MainNet. Онтологията е осигурила два метода за размяна на ОНТ. Първият метод е да автоматизирате размяната, като държите ONT жетоните на поддържащите борси. Съответната борса лесно ще завърши процеса на картографиране за клиента. Binance, Huobi, OKEx, Upbit, KuCoin, Gate.io и CoinEgg официално обявиха своята подкрепа за размяната на токени ONT MainNet (Както на 13 юни, когато статията беше публикувана).

Вторият метод е Ръчният суап. Този метод включва изпращане на токените ONT от портфейла NEO до адреса за картографиране на MainNet. Средствата ще мигрират към ONTO [цялостния децентрализиран клиент на Ontology, който включва портфейл], но ще се появят в портфейла само след пускането му през юли.

Няколко неща, които трябва да имате предвид – MainNet ONT е неделим (най-малката единица е 1 ONT). Ако сумата на притежателите NEP-5 ONT не е цяло число, можете да купите (или продадете) част, за да закръглите числото нагоре (или надолу), преди да извършите размяната на токени ONT MainNet. Крайният срок за суап е 1 октомври 2018 г. Ако ONT не бъде заменен преди крайния срок за суап на токена, той ще остане в блокчейна NEO и няма да може да бъде прехвърлен в Ontology MainNet.

MainNet може да промени играта на онтологията и предизвикателно го прави монета на бъдещето. Дръжте го под око

Ще се промени ли състоянието на онтологията с преместването му в MainNet? Ще бъде ли най-добре представящата се монета за 2018 г.? Споделете с нас вашите виждания за същото.

За да следите актуализациите на DeFi в реално време, разгледайте нашата емисия за новини на DeFi Тук.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector