Магазинът Alfacash позволява на потребителите да получат крипто експозиция, без да бъдат изложени

реклама Phemex

Криптовалутите стават масови. От одобрението на Visa и Mastercard до набезите на Paypal и Revolut в крипто, крипто най-накрая удари масите. Въпреки това, като се има предвид безразрешителният характер на блокчейн технологията, все още има много регулаторни препятствия, изправени пред пътя на криптовалутата към пълно масово приемане.

Една от тези бариери са тежките изисквания за познаване на клиентите (KYC), установени от финансовите институции, които доведоха до нарастващ процент небанково и недостатъчно банкирано население както в развитите, така и в развиващите се страни.

Дори ако потребителите успеят да получат достъп до банкови услуги, често им се отказва основни финансови услуги, които биха им дали шанс да подобрят живота си. Криптовалутите демократизират финансите и помагат за банкиране на небанкираните: за преместване на биткойни ви трябва само портфейл за получаване, това е всичко. Според към данните на Световната банка, 1,7 милиарда души бяха обезсилени през 2017 г..

В опит да ограничат прането на пари, финансирането на тероризма и други незаконни употреби на криптовалута, регулаторите по целия свят са принудили крипто платформата да налага проверки на KYC на своите потребители. Често това води до инвазивни практики от крипто платформи и много главоболия, така че потребителите да могат да бъдат експлоатирани с огромни такси.

В космоса обаче има компании, които налагат решения на тези проблеми, дори и при спазване на Проверки на KYC. Една такава компания е Магазин Alfacash, борса за криптовалута, която не е попечителска, която работи от 2012 г..

Крипто експозиция, без да бъдете изложени

Alfacash Store, като регулирана компания, отговаряща на 5-та директива на Европейския съюз срещу изпирането на пари, налага проверки на KYC. Това обаче става по различен начин, чрез процес, задвижван от Sumsub, пазарен лидер, който позволява почти незабавна проверка на KYC.

На Alfacash потребителите просто трябва да се регистрират и да проверят самоличността си, като използват един от трите издадени от правителството документи за самоличност:

  • лична карта
  • Шофьорска книжка
  • Паспорт

След като потвърдят самоличността си с издаден от правителството документ, те могат да продължат да се снимат с документа в ръка в опит да предотвратят измами. След като селфито бъде направено и при условие, че и потребителят, и документът са ясно видими в него, проверката става автоматично след три минути.

Това е. Няма видеоклипове, съдържащи ръкописни знаци, няма излишни рискове при използването на вашите документи и няма унизителни заявки, изискващи лична информация. След като KYC бъде приет, потребителите не трябва да преминават през същия процес отново.

На всичкото отгоре преминаването през KYC дори не е необходимо, ако те обменят криптовалута за друга и като такова е необходимо само за търгувайте с криптоактиви за фиат валута. Простата джаджа на Alfastore има добре познат и интуитивен потребителски интерфейс.

Сигурността е от първостепенно значение


Преминаването през тези стъпки изисква от потребителите да споделят чувствителна информация. Alfastore прилага силна защита на потребителските данни съгласно Общия регламент за защита на данните (GDPR) принципи.

В някои случаи предадените чувствителни данни се експлоатират и лошите участници ги използват, за да се опитат да измамят потребителите. В някои редки случаи, изтичането на данни беше достатъчно, за да могат тези участници да заплашват и да се опитват да атакуват потребителите, за да преследват техните криптовалутни притежания.

Спазването на GDPR принципите и осигуряването на възможно най-малко събрана информация гарантира безопасността на потребителите. Работата с лидери на пазара и надеждни организации допълнително подчертава ангажимента на Alfastore за сигурността.

В крайна сметка това означава, че Alfastore е сигурна платформа за търговия с криптовалути. Тъй като това не е попечителска платформа, потребителите могат да започнат да търгуват своите криптоактиви веднага след регистрация в случай на крипто-към-крипто сделки или след преминаване през KYC в случай на фиат-към-крипто сделки.

 В бъдеще Alfastore разширява своята екосистема с услуги за обработка на криптовалута и портфейли. Платформата вече поддържа повечето топ криптоактиви, включително BTC, ETH, XRP и LTC. Той също така поддържа основните токени от децентрализираното финансово пространство (DeFi), включително UNI, YFI, DAI, MKR и увити биткойни.

A пълен списък на поддържаните криптоактиви можете да намерите на уебсайта на платформата. Alfastore също е настроен да добавя в промоции, отстъпки и други специални програми, за да помогне на потребителите на борда в криптовалутното пространство.

Компанията се управлява от екип от износители в криптоикономиката и програмирането, които твърдо вярват в силата на криптовалутите. Целта му е да изгради устойчив и прозрачен бизнес, като същевременно предоставя на потребителите и възможностите на ниски такси. Можеш регистрирайте се за платформата да започне да търгува с крипто, без да бъде изложен.

За да следите актуализациите на DeFi в реално време, разгледайте нашата емисия за новини на DeFi Тук.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map