Адаптацията на XRP на CoinField като базова валута може да увеличи обхвата й до милиони

реклама Phemex

Изглежда, че XRP става фаворит на борсите за криптовалути, тъй като през последните няколко месеца няколко от крипто борсите обмислят добавянето на XRP като основна валута. Неотдавнашното допълнение към този списък е CoinField, най-напредналата канадска борса за биткойни и криптовалути, която обяви, че проучва възможността XRP да стане основна валута.

Добавянето на XRP от CoinField би било печеливша ситуация и за двамата

Според Twitter, публикуван от CoinField, борсата заяви, че оценява възможността за добавяне на XRP като основна валута за 30 директни крипто двойки заедно с USD, CAD, EUR, GBP, JPY & AED. Той също така спомена, че това е част от плановете за разширяване на борсата, които също включват пускането на платформата в 69 други държави.

Оценяваме възможността за добавяне #XRP като базова валута за 30 директни крипто двойки заедно с USD, CAD, EUR, GBP, JPY & AED. Част от нашия план за разширяване в 69 страни.@ Ripple @ Ripple_XRP1 @xrp_news @XRPtheone @XRPstreetTEAM @KingRippleXRP @XrpCenter @tsuki_ryokou pic.twitter.com/BYHlT4Gsag

– CoinField Exchange (@coinfieldEX) 21 септември 2018 г.

Ако оценката премине положително и ако XRP бъде добавен от CoinField, това би било от полза и за двете страни. XRP ще бъде изложен на пазара на над 69 държави и милиони потребители на CoinField, което ще го настрои за масово приемане. CoinField, от друга страна, ще получи по-бърза обработка на транзакциите, ще намали таксите за транзакции и ще доведе нови потребители на борсата.

CoinField, която е най-модерната канадска борса за биткойни и криптовалути, продължава бързото си разрастване. Неотдавнашните му съобщения дават поглед върху развитието, което борсата се ангажира да превърне своята платформа в глобален мащаб. Тези съобщения включват добавяне на 8 нови монети, които включват Zcash (ZEC), 0x (ZRX), Golem (GNT), OmiseGO (OMG), Zilliqa (ZIL), Augur (REP), Основен знак за внимание (BAT) и сол (SALT ), приемане на 4 нови фиатни валути, общо намаляване на таксите и революционна стъпка напред в своята технология за съвпадение на двигателя с капацитет от над 1,5 милиона API повиквания в секунда.   

Цитираният цитиран технически директор на CoinField Реза Башаш каза

„Нашият механизъм за съвпадение сега се задвижва от технология на ниво предприятие, способна да извършва до 75 000 търговски транзакции в секунда и повече от 1,5 милиона API повиквания в секунда. Ние се фокусирахме изключително много върху R&Тъй като нашата визия е да се превърнем в най-модерната независима борса за криптовалути в световен мащаб “

Начинът, по който CoinField се трансформира, изглежда идеален партньор за XRP, за да тества и своите възможности за обмен.   


Също така прочетете: XRP, водещ в срива на Altcoin, докато експертът предсказва бичи сценарий

Възможностите на XRP бавно го правят предпочитан за обмен

Възможностите на RippleNet и XRP за извършване на транзакции по-бързо и по-евтино доведоха до популярността му сред банките и други финансови институции. Това е нещо, което тепърва трябва да бъде проучено от някои от водещите криптообменници, но изглежда вече е получило така необходимото начало.

Първата борса, която избра Ripple ’XRP за основна валута, беше DCEX. DCEX предлага 15 цифрови токена за търговия с XRP като базова двойка. Цифровите токени включват Litecoin (LTC), Bitcoin (BTC), Tron (TRX), Bitcoin Cash (BCH) и Ethereum (EOS) сред другите цифрови валути.

Bitrue, базирана в Тайван криптообмен, също обяви намерението си да включи XRP като основно монети в своята мрежа.

Благодарение на подкрепата от #XRPCommunity. Bitrue с гордост ви представя #XRP-базиран пазар за търговия с 10 търговски двойки днес! Следете за програмата за награди XRP през следващите дни. #xrpthesandard #xrpthebase pic.twitter.com/VgXVh3x2Ig

– Bitrue (@BitrueOfficial) 30 юли 2018 г.

Bitrue има дългогодишни амбиции да се превърне в най-спонтанната и сигурна опция за крипто-инвеститорите в световен мащаб и следователно избра XRP като основна валута.

С XRP като основна валута, борсите обикновено могат да уреждат транзакции за 4 секунди, което осигурява огромно предимство на скоростта за борсите пред други опции за движение на пари, а за XRP помага при масовото приемане. Ясна печалба за двете страни

Ще видим ли повече борси, използващи XRP като основна валута, и ще се възползваме ли от скоростта, която предоставя? Споделете с нас вашите виждания за същото.

За да следите актуализациите на DeFi в реално време, разгледайте нашата емисия за новини на DeFi Тук.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector